Bekijk grote foto's

Landal Oan 'e Poel

Midden in het Friese watersportgebied
Ontdek Kameleondorp Terherne
Elke woning met aanlegsteiger
Boothelling
Jachthaven
Kanoën/Kajakken
Kids en Familie
 • Beoordeling8.7
 • KleinschaligXS
 • Bij het water
 • Landal Oan 'e Poel - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Oan 'e Poel, Friesland

  Het mooie Oan‘e Poel ligt midden in het Friese watersportgebied. Oan ’e Poel betekent in het Fries: aan het water en dat is ook precies waar dit park zich aan bevindt. De woningen liggen direct aan de oever van de Terhernster Poelen, aan de rand van het karakteristieke dorpje Terherne. Elke woning heeft een eigen aanlegsteiger. Op het park is mogelijk om fietsen of een boot te huren, dus je kunt zo vanuit je vakantiewoning de Terhernster Poelen op varen. Vaar op het water, wandel langs karakteristieke huisjes aan de haven of pak gezellig samen een terrasje.

  Het centrum van Sneek ligt maar 6 km varen of rijden.
  Met de vele terrasjes aan het water en de gezellige sfeer van passerende boten en zeilbootjes kun je volop genieten van alle watersporten. Maar behalve de wateractiviteiten kun je op het land in de vele natuurgebieden genieten van de uitgebreide fiets- en wandelroutes. Ook zijn de nabij gelegen Friese steden Joure, Heerenveen of Leeuwarden een bezoekje waard.

  Wanneer je op zoek bent naar water, natuur en historische stadjes, dan zul je op Oan’e Poel zeker een leuke tijd beleven!  Boek Landal Oan 'e Poel via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!