Vakantieparken in Portugal

Portugal is een prachtig land om op vakantie te gaan. De meest toeristische regios zijn de Algarve in het uiterste zuiden, en de streek rond Lissabon en Porto, waar weer meer cultuur te vinden is. Het klimaat in Portugal kan van regio tot regio zeer verschillen. In de Algarve de zomers heet en droog, maar in de kustgebieden wordt de hitte gelukkig gematigd door de invloeden van de zee.

Steeds vaker kiezen gezinnen voor een bungalowpark in Portugal. Per vliegtuig ben je er zo, en je vindt er strand en zee, zongarantie, cultuur en uitstekend eten en drinken. Bovendien is het er nog zeer betaalbaar.

Uit eten

Buiten de deur eten is in Portugal een gewone zaak. Er is daardoor een grote variëteit aan restaurants die aan de meest uiteenlopende wensen en smaken tegemoet kunnen komen. Vis in alle soorten en maten is de specialiteit aan de kust, en uiteraard wordt dar ook een glas Vino Verde bij geschonken. Normaal gesproken kan men tussen 12.00 en 15.00 uur terecht voor het middageten en tussen 19.00 en 22.00 uur voor het avondeten, maar in de grotere steden en in de uitgaanswijken hebben restaurants vaak ruimere openingstijden.

4 parken gevonden in Portugal

dubbelklik op park-icon voor parkinfo
Toon alleen favorieten