Bekijk grote foto's
Vakantiepark aan het Sneekermeer
Park ligt tussen Sneekermeer en de Potten
Eigen Jachthavens 2x
Aan het water een restaurant met terras
Enhousiast animatieteam in hoogseizoen
Op de Potte mogelijkheid zeil-les
Ook kun je hier boten huren
Ontdekkingstocht Friese meren
 • Beoordeling8.5
 • Middelgroot parkM
 • Bij het water
 • RCN de Potten - kijk voor de beste deals bij:
  RCN Bekijk
  prijs


  Vakantiepark RCN de Potten, Friesland

  Ben je op zoek naar een fijn vakantiepark/camping aan het Sneekermeer in Friesland. Het kindvriendelijke vakantiepark RCN de Potten heeft 2 kampeer-havens, kampeerterreinen die aan en bij het water liggen.De watersportliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Er zijn twee eigen jachthavens, een aan het Sneekermeer en een aan de Grote Potten. Alle RCN-vakantieparken in Nederland hebbben in de zomer elke week een speciaal thema: er zijn in totaal 8 zomerspecials. De zomer wordt zo wel heel speciaal!

  Zeilen, surfen, waterskiën, kanoën, waterfietsen, zwemmen, vissen,...vakantiepark de Potten (direct verbonden met het Sneekermeer!) is het watersport vakantiepark ( een bijzondere vakantieplek) bij uitstek. Honger van al die wateractiviteiten? Op dit vakantiepark ligt een fijn restaurant met terras aan het water. Uniek: Alle kinderen tot en met 12 jaar eten gratis een kindermenu mee!

  In het mooi ontworpen hoofdgebouw tref je elkaar in de recreatiezaal, haal je verse croissants of een patatje voor bij de tent. Op alle Nederlandse RCN parken vind je een fossielenveld. RCN heeft daar schatten in begraven die miljoenen jaren oud zijn. Kom je ook zoeken? Ook voor de ouderen (tot een jaar of 18) worden spel- en sporttoernooien, speurtochten en filmavonden georganiseerd. En allemaal extra voordelig met de RCN-funcard!
  WiFi hotspot tegen betaling.

  Vanaf De Potten vaar je zo het Sneekermeer op. Een levendige plas waar iedere watersporter z’n hart kan ophalen, of ontdek hetzelfde gebied op de fiets en zie vanaf een levendig terras sloepen, zeiljachten en oud-Hollandse platbodems voorbijglijden. Maar je kunt ook het Jopie Huisman museum in Workum bezoeken of oude vissers op de leugenbank naast het Sylhús in Hindeloopen tot een praatje verleiden.


  Boek RCN de Potten via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!