Bekijk grote foto's

Landal Waterpark Elfstedenhart Landal GreenParks vakantiepark

Aan de Elfstedenroute
Vrijstaande vakantiewoningen t/m 12 pers.
Fiets- en supverhuur
Overdekte speelhoek
Speel- en fitparcours
Dichtbij openluchtzwembad
Boodschappen op het park
Geniet van de buitenwateren
 • KleinschaligXS
 • Bij het water
 • Winterverblijf
 • Landal Waterpark Elfstedenhart - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Waterpark Elfstedenhart, Friesland

  Landal Elfstedenhart is een kleinschalig park met totaal 58 duurzame, luxe vakantiewoningen. Lekker knus. Door de waterrijke omgeving en het groen in de omgeving voel je je verbonden met de natuur. Op het park vind je de receptie, een koffiecorner en een indoor klim- en klauterplek voor de kids.

  De vrijstaande, houten vakantiewoningen hebben een duurzame lucht/water-warmtepomp en zijn uitstekend geïsoleerd. Boek je onze luxe vakantiewoning? Dan kun je ook met minder mooi weer genieten van het buitenleven op het terras met een heater en een BBQ, geschikt voor alle seizoenen.

  Wandel zo vanuit je voordeur het Friese landschap in langs prachtige boerderijen en terpdorpen. Daarnaast zijn er veel fietsroutes die je kunt volgen om de waterrijke omgeving verder te ontdekken. Geen fiets mee? Geen probleem. Op het park kun je een fiets huren: van e-bike tot mountainbike.

  Mooi weer? Beleef dan zwemplezier in het openluchtzwembad ‘Mounewetter’, 10 minuten lopen vanaf het park. Of maak er een stranddag van en ga zwemmen en zonnen bij Makkum aan het IJsselmeer. Op 15 minuten rijden vind je het subtropisch zwemparadijs in Joure: daar kun je het hele jaar terecht.

  Wist je dat je op het park een sup kunt huren? Ideaal om op een rustige manier de waterrijke omgeving van Friesland te ontdekken. Of huur een boot en vaar de Elfstedenroute. Op zoek naar meer adrenaline? Ga dan zeilen, kitesurfen of windsurfen en laat de wind door je haren wapperen.

  Op het park kunnen de kinderen klimmen, bouwen, klauteren en gamen in de overdekte speelhoek. De zintuigen van de allerkleinsten worden geprikkeld in de softplay-hoek. Ook kids van andere leeftijden vermaken zich met klimmen, bouwen en klauteren in de bouwhoek en speelwand.

  Er is een koffiecorner, waar je binnen loopt voor koffie, verse broodjes en streekproducten. In de omgeving zijn er veel gezellige plekjes waar je uit eten kunt gaan en wat kunt drinken. De medewerkers bij de receptie geven je graag tips!

  Hier hebben heel wat onbekende en bekende schaatsers de Elfstedenroute geschaatst. De route is Fries erfgoed sinds de laatste Elfstedentocht op de schaats in 1997. Iets wat je echt een keer zelf moet beleven: de route varen, schaatsen, rijden of wandelen.

  Boek Landal Waterpark Elfstedenhart via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!