Bekijk grote foto's

Landal Waterpark Esonstad Landal GreenParks vakantiepark

Overdekt zwembad
Fun & Entertainment-programma
Hellingbaan voor boten, haven
Pitch and Putt golfbaan
 • Beoordeling8.1
 • KleinschaligS
 • Bij het strand
 • Bij het water
 • Binnenzwembad
 • Wellness
 • Landal Waterpark Esonstad - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Waterpark Esonstad, Friesland

  Naast Nationaal Park Lauwersmeer in het Friese Anjum ligt Landal Esonstad, een vakantiepark bestaande uit meer dan 200 woningen en appartementen in Oudfriese stijl en moderne terpwoningen.

  Heb je altijd al in een moderne terpwoning of een woning in Oudfriese stijl willen verblijven? Op Landal Esonstad kies je voor je eigen thuishaven met een open vaar-verbinding naar het Lauwersmeer. Hier wordt je omringd door een waterrijk landschap met in het noorden de Waddenzee en in het binnenland de vele meren. Friesland is een waar paradijs voor watersportliefhebbers. Zo kun je jezelf onderdompelen in vele activiteiten, zoals roeien, zeilen en surfen. Kinderen vermaken zich in het zwembad of de Bollo Club. Ga ook eens een dagje naar Dokkum met zijn gezellige terrassen, gemakkelijk bereikbaar via de 13 kilometer lange fietsroute. Of combineer je verblijf met een dagje Schiermonnikoog (met de eigen veerdienst) of Ameland!

  In de omgeving van Landal Esonstad valt voor kinderen als volwassenen genoeg te beleven. Jouw vakantie wordt zeker een succes. Breng eens een bezoek aan één van de gezellige plaatsjes Anjum, Dokkum, Kollum of Zoutkamp. Snuif cultuur op in Leeuwarden. Geniet van de prachtige natuur in het Lauwersmeergebied of kijk uit op Schiermonnikoog vanaf het Paesens-Moddergat.

  Kinderfaciliteiten op het park
  Landal Esonstad beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een overdekt speelhuis, kunststofschaatsbaan (tot begin april), een speelweide met speeltuin, airtrampoline, tafeltennistafel en een zwembad met apart peuterbad, bubbelbad en recreatieruimte.

  Fun & Entertainment-programma
  Op Landal Esonstad wordt er het gehele jaar een leuk Fun & Entertainment-programma georganiseerd.

  Overdekt Speelhuis
  Bij alle weersomstandigheden de perfecte speelplek (125 m²)! Hier kunnen kinderen tot ca. 10 jaar zich naar hartelust uitleven. Kom het snel ontdekken!

  Omgeving van het park
  Op de grens van Friesland en Groningen ligt Landal Esonstad aan het Lauwersmeer. Deze regio staat bekend om zijn prachtige natuur en de vele watersportmogelijkheden. Wandel van het vakantiepark door het waterrijke landschap vol terpen en dijken en breng onderweg een bezoek aan de oude molen in Anjum. Of misschien fietst u wel de 13 kilometer lange route naar Dokkum? Alles is mogelijk, zelfs een dagje Schiermonnikoog en Ameland!

  Boek Landal Waterpark Esonstad via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!