Bekijk grote foto's
Kindvriendelijk vakantiepark
Nationaal Park Het Drents Friese Wold
Waterspeelparadijs en openluchtzwembad
Adventure parcours, klimparcours
Recreatieteam biedt leuke activiteiten aan
Wandelen en fietsen
Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha
Diverse comfortabele accommodaties
 • Beoordeling9.0
 • Groot parkL
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • RCN de Roggeberg - kijk voor de beste deals bij:
  RCN Bekijk
  prijs


  Vakantiepark RCN de Roggeberg, Friesland

  RCN de Roggeberg ligt 3 kilometer van Appelscha, aan de rand van het Nationaal Park “Het Drents Friese Wold”. In dit ongerepte natuurgebied kun je eindeloos wandelen en fietsen. Onderweg kun je enkele traditionele schaapskuddes tegenkomen die meehelpen aan een zo natuurlijk mogelijk beheer van het heidegebied. Een bijzondere belevenis is een tocht over het Aekinger Zand, een van de grootste stuifzandgebieden van Europa.

  Op het centrum zelf is een waterspeelparadijs voor kinderen tot en met 10 jaar, dit waterspeelparadijs is geopend wanneer de buitentemperatuur boven de 20 graden is. Alle gasten van RCN de Roggeberg hebben gratis toegang tot het schitterende openluchtbad van Appelscha, dat pal naast ons centrum ligt. Dit bosbad heeft o.a. een unieke waterspeeltuin.
  Op vastgestelde tijden (m.u.v. juli en augustus) hebben de gasten gratis toegang tot het overdekte zwembad “de Boekhorst” in het nabijgelegen Oosterwolde. WiFi hotspot tegen betaling.

  Je hebt ruime keus uit verschillende typen bungalows en chalets met royale ruimte voor 4 tot 8 personen. Je kunt ook een compleet ingerichte stacaravan huren die geschikt is voor 6 personen. Wi je een eigen plek op de Roggeberg? Bekijk dan de mogelijkheden voor een jaarplaats of een 2e woning.  Boek RCN de Roggeberg via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!