Vakantiepark It Wiid

Ontspaning, rust en ruimte
Vakantiehuizen
Watersport
Verhuur van boten en kanos
 • Bij het water
 • Bosrijke omgeving
 • Vakantiepark It Wiid - kijk voor de beste deals bij:
  Summio Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Vakantiepark It Wiid, Friesland

  Vanaf jouw vakantiewoning heb je uitzicht over de Friese Meren. De huisjes die je kunt huren op Summio Vakantiepark It Wiid in Eernewoude hebben veelal een aanlegsteiger, zodat watersporters hier hun hart op kunnen halen. Neem je eigen boot mee en leg hem bij jouw woning of in de jachthaven van dit heerlijke vakantiepark. Op het park vind je diverse comfortabele accommodaties, luxe vrijstaande vakantiebungalows, maar ook twee onder één kap huizen aan het water.

  Je kunt natuurlijk ook een kano, sloep of surfplank huren waarmee je ook de andere Friese meren kunt verkennen. Wil je behalve water ook de fiets kunnen pakken. Er is in Friesland een uitgebreid fietsroutenetwerk. Het mooie natuurgebied Nationaal Park de Alde Feanen bevindt zich op zeer korte afstand van dit vakantiecomplex. Een dagje winkelen of musea bezoeken? De steden Leeuwarden en Heerenveen liggen om de hoek. En wat dacht je van een bezoek aan de dierentuin AquaZoo?

  Op It Wiid kan je ook een sloep huren, deze kun je zelfs bijboeken. Op het park is er tegen betaling WIFI aanwezig, een à-la-carterestaurant, een gezellige bar en eetcafé en 's morgens kun je gebruik maken van de broodjesservice.

  De ligging van dit vakantiepark is uniek, in het centrum van de mooie provincie Friesland. De diverse meren zijn allemaal de moeite waard om te bezoeken, maar ook een dagje Waddeneiland, Ameland of Schiermonnikoog wordt een feest van rust, ruimte, zee en strand.

  Boek Vakantiepark It Wiid via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!