Havenresort Terherne

Vakantiehuizen aan de haven
Zeiltochten over de friese meren
In hét dorp van de Kameleon
Uitjes naar Sneek, Heerenveen en Leeuwarden
 • Beoordeling8.8
 • KleinschaligXS
 • Bij het water
 • Havenresort Terherne - kijk voor de beste deals bij:
  Summio Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Havenresort Terherne, Friesland

  Vanaf de haven- en dijkwoningen van Summio Havenresort Terherne kijk je uit op een typisch Hollands decor, de woningen liggen allemaal rechtstreeks aan de haven waar de sloepen en zeilboten aangemeerd liggen. Je vindt hier een verzameling van traditionele en unieke schepen en je mag ook met je eigen boot komen. Een middagje zeilen op een echt Friese skûtsje, vissen of een frisse duik nemen, het kan hier allemaal.

  Slapen in een havenwoning in de De Fryske Marren
  In hét Kameleondorp van Nederland, Terherne, vind je een aantal mooie klassieke scheepshavens. Eén van deze havens bevindt zich op het Havenresort Terherne. Hierdoor kan dit park je mooie woningen aan het water aanbieden, waar vanaf je de 'Fryske Marren' kunt ontdekken. De klassieke 'kameleon' schepen die aangemeerd liggen aan de scheepshaven geven de haven een heel mooi karakteristiek uiterlijk.

  Kom met je eigen boot naar het havenresort, of huur er een in de omgeving. Door de ligging tussen het sneekermeer en de Terhernster poelen kun je vanaf je vakantiepark alle kanten op. Ook is het hier goed vissen, of probeer eens een middagje skûtsjesilen (fries zeilen).
  Op Havenresort Terherne zijn ook woningen speciaal ingericht voor mindervalide te boeken.

  Boek Havenresort Terherne via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!