• Beoordeling9.0
 • Groot parkL
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Molecaten Park 't Hout - kijk voor de beste deals bij:
  Molecaten Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Molecaten Park 't Hout, Friesland

  Een heerlijke familicamping met ruimte en een ongedwongen sfeer, zodat kinderen eindeloos kunnen spelen en ravotten. Molecaten Park 't Hout ligt in een ongewoon stukje Friesland, dat eerder Drents aandoet... groene bossen, roze heide, blauwe vennetjes en zilverwitte zandverstuivingen.
  Maar ze hebben ook iets typisch Fries. De voor deze streek zo karakteristieke klokkestoel. En als die klok luidt, weten de kinderen dat er weer wat gaat gebeuren.

  Flippies Pretpaleis is een onderdeel van Vakantiecentrum 't Hout. Naast de campinggasten die van de overdekte speelvoorziening kunnen genieten, is Flippies Pretpaleis ook opengesteld voor dagtoeristen.
  Flippies pretpaleis is volledig gethematiseerd in Flippie Vlinder stijl. Naast de vele speelfuncties zullen kinderen zich ook thuis voelen in de prettige omgeving.

  De bungalows op t Hout zijn particulier eigendom en verschillen onderling sterk. Alle bungalows zijn voorzien van eenpersoons dekbedden en kussens.  Boek Molecaten Park 't Hout via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!