Bekijk grote foto's

Landal Waterpark Sneekermeer Landal GreenParks vakantiepark

68 vrijstaande accommodaties
Direct aan het Sneekermeer
Grand Paviljoen op Pier met terras
Ca. 20 km van Sneek
 • Beoordeling8.1
 • KleinschaligXS
 • Bij het water
 • Landal Waterpark Sneekermeer - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Waterpark Sneekermeer, Friesland

  In het hart van Friesland, bij Terherne, ligt Landal Waterpark Sneekermeer. Een kleinschalig park met 68 vrijstaande moderne woningen voor 4,6 of 8 personen, fijn voor een heerlijke vakantie aan het Sneekermeer. De woningen liggen allemaal direkt aan het Sneekermeer en hebben een eigen aanlegsteiger en een direkte vaarverbinding met het Sneekermeer en de Friese meren. Dit is ideaal wanneer je met de boot de omgeving wilt verkennen of gewoon vanaf je eigen terras wilt genieten van de zonsondergang.

  Een feest voor het hele gezien op Waterpark Sneekermeer
  In de omgeving van het park liggen diverse gezellige restaurantjes. Aan de overkant van het meer ligt de historische stad Sneek. Deze eeuwenoude plaats met nostalgische straatjes en kleine grachtengordels zorgen voor een heerlijke vakantiesfeer. In de directe omgeving van het park is Friesland op haar mooist. Het natuurschoon en de bezienswaardigheden zijn op de fiets of wandelend te verkennen. Of ontdek de meren op een surfboard, met een sloep of zeilend. En wat dacht je van een dag vissen vanaf je eigen steiger. En de kinderen? De kinderen glijden van de glijbaan in de speeltuin, bouwen met hun vriendjes zandkastelen op het recreatiestrand of misschien een tochtje n een kano?

  Friesland watersport provincie
  In de omgeving van Landal Waterpark Sneekermeer zijn vele leuke activiteiten voor kinderen. Will je de kinderen laten kennismaken met de watersport? In de omgeving van het park bevinden zich diverse watersport-verhuurbedrijven. Kom naar het eiland en beleef een dag Kameleon avontuur. Kameleon avontureneiland, vaar mee naar het eiland en ga op avontuur, over de sloot, door het moeras, via touwbruggen en vlotten, polstokspringen. In Joure (op ca. 10 km) ligt Speelbos Joure, een 1.500 m² overdekt speelparadijs en subtropisch zwembad de Stiennen Flier. In Heerenveen (ca. 20 km) vind je Ballorig, waar de kinderen overdekt naar hartenlust kunnen klimmen en klauteren.

  Boek Landal Waterpark Sneekermeer via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!