bungalows Landal Waterpark Sneekermeer

68 vrijstaande accommodaties
Direct aan het Sneekermeer
Grand Paviljoen op Pier met terras
Ca. 20 km van Sneek
Landal Waterpark Sneekermeer - kijk voor de beste deals bij:
Landal Bekijk
prijs


Aanbiedingen en specials op Landal Waterpark Sneekermeer:

Over vakantiepark Landal Waterpark Sneekermeer, Friesland

In het hart van Friesland, bij Terherne, vindt u bungalowpark Landal Waterpark Sneekermeer, geopend in augustus 2012. Een kleinschalig park met 68 vrijstaande moderne woningen voor 4,6 of 8 personen, dat u alle gelegenheid biedt om te genieten van een heerlijke vakantie. De woningen liggen allemaal direkt aan het Sneekermeer en hebben een eigen aanlegsteiger en een direkte vaarverbinding met het Sneekermeer. Deze situatie is ideaal als u met de boot de omgeving wilt verkennen of gewoon vanaf uw terras wilt genieten van de zonsondergang.

Aan de overkant van het meer ligt de historische stad Sneek. Deze eeuwenoude plaats met nostalgische straatjes en kleine grachtengordels zorgen voor een knusse en besloten sfeer. In de directe omgeving van het park vindt u Friesland op haar mooist. Het natuurschoon en de bezienswaardigheden zijn op de fiets of wandelend te verkennen.

In de omgeving van Landal Waterpark Sneekermeer zijn vele leuke activiteiten voor kinderen. Wilt u uw kind laten kennismaken met de watersport? In de directe omgeving van het park bevinden zich diverse verhuurbedrijven voor watersport. Kameleon avontureneiland, vaar mee naar het eiland en ga op avontuur, over de sloot, door het moeras, via touwbruggen en vlotten, polstokspringen. Kom naar het eiland en beleef een dag Kameleon avontuur. In Joure (op ca. 10 km) ligt Speelbos Joure, een 1.500 m² overdekt speelparadijs en subtropisch zwembad de Stiennen Flier. In Heerenveen (ca. 20 km) vindt u Ballorig, waar kinderen overdekt naar hartenlust kunnen klimmen en klauteren.

Boek Landal Waterpark Sneekermeer via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!