Ontspaning, rust en ruimte
Vakantiehuizen en kampeerplaatsen
Camping met vakantiehuizen
Verhuur van boten en kanos
Nabij Drachten en Leeuwarden
Veel watersportmogelijkheden
 • Beoordeling8.5
 • Middelgroot parkM
 • Bij het water
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Ardoer It Wiid - kijk voor de beste deals bij:
  Ardoer Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Ardoer It Wiid, Friesland

  In het hart van het unieke merengebied van Friesland, tussen Leeuwarden en Drachten, bevindt zich Camping en vakantiepark It Wiid. Dit prachtige park ligt centraal in het laatste nationaal park van Nederland, De Alde Feanen. Een gebied van zo'n 2000 hectare dat bestaat uit kreken, kleine en grote plassen met eilandjes en grote waterwegen. Of je nu wilt kamperen met je tent, caravan of camper of een leuk vakantiehuis boekt; bij Camping It Wiid vind je volop ruimte en een fijne relaxte sfeer.

  Volop waterrecreatie en leuke plaatsen
  In het gebied kan prachtig gevaren worden. Er zijn ook goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek. Je kunt je eigen boot meenemen, maar natuurlijk ook een boot huren via de receptie. Er worden sloepen, valken, polyvletten, optimisten en kano's verhuurd. Uiteraard kunnen visliefhebbers hun hart ophalen en hun hengeltje uitgooien.

  De camping en het bungalowpark liggen tegenover het dorp Eernewoude, of zoals de Friezen zeggen 'Earnewâld'. Het dorp ligt aan de andere kant van het water en is met een pontje te bereiken, maar je kunt er ook via de 'gewone' weg komen. It Wiid heeft diverse voorzieningen waaronder een verwarmd openlucht zwembad, een speeltuin en een voetbalveld. Je kunt er ook een boot huren, om Friesland vanaf het water te verkennen.

  Kortom: camping of vakantiepark in Friesland gezocht? It Wiid is een plek waar je ontspanning, rust en ruimte vindt maar waar tegelijkertijd de gezelligheid niet ontbreekt. Vakantie vieren in Friesland? Kies dan voor It Wiid.


  Boek Ardoer It Wiid via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!