Voor iedereen die zelf zijn autovakantie wil uitzoeken!

Het Idee

Deze website is voor iedereen die graag zelf zijn vakantie uitzoekt, en vooral gericht op gezinnen, families en stellen die kiezen voor het gemak van eigen vervoer.

Welk soort vakantie je ook zoekt, of dat nu is kamperen in een gehuurde accommodatie dan wel een bungalow of appartement op een vakantiepark, het idee is hetzelfde:

Je zoekt bij ons en boekt direkt bij de aanbieder - dat is wel zo vertrouwd.

De site heeft twee thema's:

Luxe kampeervakanties
richt zich vooral op de voorjaar- en zomervakantie, en

Vakantie- en bungalowparken
zijn speciaal voor de (kortere) vakantie het hele jaar door.

Bungalow- en vakantieparken

Wat is er leuker dan samen een weekeindje of midweek weg naar een bungalowpark. In de zomer lekker actief in de zon en in de winter het subtropisch zwemparadijs.

Om de parken van de verschillende organisaties te kunnen vergelijken, moet je zelf alle websites doorzoeken.

Wat zou het toch makkelijk zijn om één overzicht van alle parken te hebben, ongeacht de organisatie, doorzoekbaar op land en regio en met vermelding van ligging en faciliteiten.

En als je doorklikt kom je meteen op de juiste plek bij de betreffende organisatie, voor gedetailleerde informatie, of om meteen te kunnen boeken.

Dit is nu precies wat deze site biedt. Makkelijk en snel, en zo gedetailleerd als jij dat wilt.

Luxe kampeervakanties

Wij Nederlanders gaan graag kamperen, maar dan wel van alle gemakken voorzien. Lang niet iedereen wil de voorbereiding en het gesjouw dat nu eenmaal onlosmakelijk verbonden is met een eigen tent of caravan.

Gelukkig zijn er vele aanbieders van stacaravans en bungalowtenten in binnen- en buitenland, die voor jou de combinatie van campingsfeer en luxe al voorbereid hebben.

Als je door de gidsen bladert of de websites doorzoekt zie je dat vaak, maar lang niet altijd dezelfde campings vermeld zijn. Voor ons een reden om de site Huurtent.nl op te zetten. Je vindt hier een makkelijk te doorzoeken overzicht van aanbieders en campings, waarbij ook de website van de camping zelf te bezoeken is.

Zo kun je makkelijk en snel prijzen, faciliteiten en beschikbaarheid vergelijken, maar ook eenvoudig een alternatief vinden voor een aanbieder op een geselecteerde camping.