Waterpark Zwartkruis

Aan het water in Friesland
Ruime waterpaviljoens
Nabij Leeuwarden, Drachten, Dokkum
Nabij de Friese Meren
Aanlegsteiger boot
Boothelling en -kraan
Jachthaven
Watersportverhuur
 • Beoordeling8.0
 • KleinschaligXS
 • Bij het water
 • Waterpark Zwartkruis - kijk voor de beste deals bij:
  Summio Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Waterpark Zwartkruis, Friesland

  Summio Waterpark Zwartkruis in Friesland boeken? Stel? Je wordt wakker op het water. De dag begint met een ontbijtje op jouw veranda, waar je boot al op je ligt te wachten. Je geniet met volle teugen van de rust en ruimte van het Friese land. Na een uurtje varen bereik je de gezellige steden Dokkum, Leeuwarden of Eernewoude. Terug in jouw watervilla heb je alle tijd om rustig een boek te lezen of een uurtje in eigen sauna. ’s Avonds kun je genieten van een heerlijk diner in het nabijgelegen restaurant. De watervilla's op dit park liggen aan een open verbinding met het Bergumermeer, het Lauwersmeer en andere belangrijke hoofdvaarroutes in Friesland.

  Watersport in Friesland
  In actie komen kan hier natuurlijk volop. Huur een boot en vaar het Bergumermeer op. Of iets sportiever: verken de omgeving met een kano of surf op de Friese wind. Op Waterpark Zwartkruis woon je tijdelijk aan het water.

  De natuur rond het park is geweldig
  In 25 minuten rijd je naar Nationaal Park De Alde Feanen. Verken het park wandelend of met de fiets. Of huur een kano en vaar langs de rietkragen en de moerasbossen. Even geen natuur? Winkelen en lekker eten & drinken doe je in Drachten of Leeuwarden. Of je houdt het klein. Leuke eettentjes en kroegjes vind je ook in de dorpjes rond het park. Met de gastvrije plaatselijke bevolking die je het gevoel geeft dat je écht welkom bent. 's Avonds keer je terug naar je waterbungalow. En je kijkt nog eens voldaan over het water. Weer een perfecte vakantiedag aan het water in Friesland.


  Boek Waterpark Zwartkruis via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!