Tusken de Marren

8.2
Boot afmeren aan eigen steiger
Meren en plassen
Boothelling
Broodjesservice
Jachthaven
Rust en natuur
Fiets- en wandeltochten
Bolderkarverhuur
Tusken de Marren - de beste prijzen en boeken bij:
Roompot Bekijk
prijs

Over vakantiepark Tusken de Marren, Friesland

Friesland is dé watersportprovincie van Nederland. In het hartje van Friesland aan de Meinesleat ligt Recreatiepark Tusken de Marren.

De Meinesleat vormt de verbinding tussen het Sneekermeer en het riviertje de Boarn. Wanneer u zelf geen boot heeft, kunt u er in de omgeving een huren, zodat u kunt genieten van de prachtige natuur en omgeving. De omgeving leent zich uitstekend voor schitterende fiets- en wandeltochten. Er zijn tal van fiets- en wandelpaden die u langs monumentale boerderijen en prachtige historische steden zoals Sneek, Harlingen, Bolsward en Franeker leiden. In het gezellige centrum van Akkrum vindt u naast de vele winkels gezellige en goede horecagelegenheden en restaurants.

Zowel de 4-persoons als de 5-persoons chalets zijn allemaal aan het water gelegen. Vanaf uw veranda heeft u fantastisch uitzicht over het water. Neemt u uw eigen boot mee? Deze kunt u aanleggen aan uw eigen steiger.

Elk jaar tijdens het 6-daags zeilevenement ‘de Sneekweek’ kijken onze gasten hun ogen uit. De omgeving leent zich uitstekend voor schitterende fiets- en wandeltochten. Er zijn tal van fiets- en wandelpaden die u langs monumentale boerderijen en prachtige historische steden zoals Sneek, Harlingen, Bolsward en Franeker leiden. In het gezellige centrum van Akkrum vindt u naast de vele winkels gezellige en goede horecagelegenheden en restaurants.


Boek Tusken de Marren via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!