Tusken de Marren

Boot afmeren aan eigen steiger
Meren en plassen
Boothelling
Broodjesservice
Jachthaven
Rust en natuur
Fiets- en wandeltochten
Bolderkarverhuur
 • Beoordeling8.2
 • KleinschaligXS
 • Bij het water
 • Tusken de Marren - kijk voor de beste deals bij:
  Zelfverhuur Bekijk
  prijs
  VacanceSelect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Tusken de Marren, Friesland

  Friesland is dé watersportprovincie van Nederland. In het hartje van Friesland aan de Meinesleat ligt Recreatiepark Tusken de Marren. Het dorp Akkrum is heel gezellig en heeft meerdere restaurants en een gezellig dorpscentrum. Je kunt vanaf het vakantiepark Tusken de Marren het dorp in ongeveer 5 minuten te voet bereiken. Het recreatiepark en alle vakantiehuizen liggen aan het water en iedere accommodatie is voorzien van een eigen aanlegsteiger. Alle condities voor een heerlijke vakantie aan het water in Friesland zijn hier aanwezig

  Kindvriendelijk waterpark in Friesland.
  Voor kinderen ook een hele leuke plek om vakantie te vieren. In het hoogseizoen is op het park een leuk recreatieprogramma. Verder kunnen ze heerlijk springen op de trampoline of de speeltuin verkennen met hun nieuwe vriendjes.

  De Meinesleat vormt de verbinding tussen het Sneekermeer en het riviertje de Boarn. Wanneer je zelf geen boot hebt kun je er in de omgeving een huren, zodat je kunt genieten van de prachtige natuur en omgeving. De omgeving leent zich uitstekend voor schitterende fiets- en wandeltochten. Er zijn tal van fiets- en wandelpaden die je langs monumentale boerderijen en prachtige historische steden zoals Sneek, Harlingen, Bolsward en Franeker leiden. In het gezellige centrum van Akkrum vind je naast de vele winkels gezellige en goede horecagelegenheden en restaurants. Zowel de 4-persoons als de 5-persoonschalets zijn allemaal aan het water gelegen. Vanaf jouw veranda heb je fantastisch uitzicht over het water. Neem je je eigen boot mee? Deze kun je aanleggen aan je eigen steiger.

  Elk jaar tijdens het 6-daags zeilevenement ‘de Sneekweek’ kijken onze gasten hun ogen uit.

  Boek Tusken de Marren via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!