Bekijk grote foto's

Landal Waterpark de Alde Feanen Landal GreenParks vakantiepark

Rechtstreeks aan het water
Sloep verhuur op het park
Diverse watersporten in de omgeving
Ontdek Drachten
Eigen aanlegsteiger bij diverse woningen
Fietsverhuur op het park
 • Bij het water
 • Landal Waterpark de Alde Feanen - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Waterpark de Alde Feanen, Friesland

  Welkom op Landal Waterpark de Alde Feanen! Dit nieuw (2022) ontwikkelde vakantiepark ligt rechtstreeks aan het Friese Nationaal park de Alde Feanen, een prachtig gebied met mooi water. Elke bungalow op het park ligt direct of indirect aan het water, en diverse bungalows hebben een eigen aanlegsteiger. Kom dus met de boot, of huur een sloep bij de receptie, om optimaal van de omgeving te genieten.

  Friesland staat bekend om zijn prachtige weidse uitzichten vol rust en ruimte. Hier wordt je wakker met het geluid van het kabbelende water, en het ruisende riet. Vanaf de bungalows vaar je zo de Friese wateren op. Uiteraard kan je vanaf de bungalow ook diverse watersporten beoefenen. Het rustige water is perfect voor een kanotocht of een middagje suppen.

  Fietsen en Wandelen
  Het vlakke landschap van Friesland is ideaal voor lange fiets of wandeltochten voor alle leeftijden. Gegarandeerd dat je hier een mooie fietstocht gaat vinden die perfect bij jouw eisen past. Stop onderweg bij een van de Friese cafeetjes of bistro's in authentieke plaatsjes als Grou en Warten voor een kop koffie of een biertje.

  Iets verder van het park vind je ook diverse leuke toeristische locaties voor een dagje uit. Trek een dagje uit voor het prachtige Drachten, waar enorm veel historie en cultuur te vinden is. Ga met de kinderen naar AquaZoo, of het Natuurmuseum Fryslan.

  Boek Landal Waterpark de Alde Feanen via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!