Bekijk grote foto's

Buitenplaats de Hildenberg

Luxe villas
Openluchtzwembad op 300m
Veel speelfaciliteiten
Golfbaan 9 holes (B)
Geschikt voor fietsers
Natuurpark Drents-Friese Wold
 • Beoordeling8.6
 • KleinschaligS
 • Bosrijke omgeving
 • Buitenplaats de Hildenberg - kijk voor de beste deals bij:
  Summio Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Buitenplaats de Hildenberg, Friesland

  Vakantie vieren op Summio Buitenplaats de Hildenberg betekent volop ruimte en comfort. Appelscha ligt aan de rand van het Drents-Friese Wold, een uitgestrekt bosgebied op de grens tussen de provincies Friesland en Drenthe. Een heerlijk vakantiegebied om te wandelen, te fietsen, te varen of paard te rijden.

  Volop voorzieningen voor een actieve vakantie in Friesland
  Op het park is een hoofdgebouw met daarin de clubhouse (bar), restaurant en golfshop. Vele villa's (m.u.v. type G) hebben een berging en een eigen wasmachine en -droger (op aanvraag te boeken). Het bosbad van Appelscha is prachtig gelegen, op loopafstand van ''De Hildenberg'', Golfers met een golfvaardigheid bewijs kunnen tegen betaling gebruik maken van de 9 holes golfbaan.

  Het landschap wordt bepaald door een afwisseling van bossen, heiden, meren, riviertjes, pittoreske dorpjes en leuke stadjes als Sneek, Leeuwarden en Assen. Buitenplaats de Hildenberg ligt net buiten het gezellige dorpje Appelscha. Je vindt hier, speels neergezet ''tussen de holes'' van een gloednieuwe 9 holes golfbaan, een 40-tal nieuwgebouwde recreatievilla's. De villa's zijn ontworpen in een typerende Drents-Friese stijl die goed in de omgeving past. De villa's zijn met hoogwaardige materialen gebouwd en luxe ingericht. Het grote openlucht zwembad (bosbad) van Appelscha ligt op 200 m van het park.
  Boek Buitenplaats de Hildenberg via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!