Eigen zandstrand
Wind & Kitesurf paradijs
Aan het Ijsselmeer
Jachthaven
Gratis Wifi
 • Middelgroot parkM
 • Bij het water
 • It Soal - kijk voor de beste deals bij:
  Zelfverhuur Bekijk
  prijs


  Vakantiepark It Soal, Friesland

  Direct aan het IJsselmeer in Friesland ligt het vakantiepark It Soal. De camping beschikt over goed verzorgde kampeerplekken voor toeristische en seizoenkampeerders en is voorzien van de meest moderne faciliteiten. De luxe chalets bieden een zeer comfortabel verblijf en een prachtig uitzicht. Vanaf het park loop je zo het zandstand op. Ga voor een drankje of diner naar het standpaviljoen of het havenrestaurant. De kinderen vermaken zich in het recreatiegebouw of met het animatieteam.

  Het strand is, door het ondiepe water, bij uitstek geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Tevens is het de ideale plek voor het uitoefenen van diverse watersporten, waaronder wind- en kitesurfen.

  Het park ligt naast het prachtige elfstedenstadje Workum. Je kunt hier uitgestrekte wandelingen, fietstochten (fietsen te huur) of bootvaarten maken. Friesland heeft een schitterende natuur waar je helemaal tot rust komt.

  Gewoon een dagje zeilen of een uitgebreide watersportvakantie? Eindeloze watervlaktes en kleine sloten en kanaaltjes, Friesland is een echt watersportparadijs!

  Boek It Soal via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!