Midden op de Veluwe
Bij natuurgebied
Geliefd bij fietsers en wandelaars
 • Beoordeling7.4
 • Groot parkL
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Oostappen Arnhem - kijk voor de beste deals bij:


  Vakantiepark Oostappen Arnhem, Gelderland

  Liefhebbers van Natuur en rust en ruimte zitten op vakantiepark Arnhem zeker goed. Dit prachtige recreatiepark ligt bij het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Vakantiepark Arnhem is de perfecte vakantieplek om lekker te spelen en te genieten. Maar ook rustzoekers voelen zich thuis op dit ruime park. De fiets- en wandelroutes zijn ruimschoots aanwezig en het wordt nog leuker als je de diverse bezienswaardigheden in de buurt bezoekt.

  Op het park vind je een verwarmd zwembad met overkapping en verwarmd. Dit fijne zwembad is geopend vanaf pasen tot na de herfstvakantie. In het zwembad vind je ook een kleuter- en peuterbad en om helemaal te relaxen een jacuzzi, Turks bad en sauna. Actief bezig zijn kun je hier zeker. Er is een zeeroversspeeltuin, springkussen, minigolfbaan, tennisbaan, volleybalveld, basketbalveld, tafeltennis- en voetbaltafel. In de schoolvakanties zorgt het animatieteam voor een leuk programma. Ook kunnen er fietsen gehuurd worden om de prachtige omgeving te ontdekken.

  Mocht je honger hebben na al deze activiteiten dan breng je een bezoek aan de snackbar of het restaurant. Of bestel een heerlijke afhaalmaaltijd en nuttig die in je luxe kampeerbungalow, chalet of stacaravan.

  Recreatiepark Arnhem ligt tegen het Nationaal Park De Hoge Veluwe, een prachtig en uniek natuurgebied van maar liefst 5.500 ha bos, heide, vennen en stuifzand. Hier kan men nog ongestoord wandelen of fietsen. Voor de meest verwende natuurliefhebber zijn er tal van planten- en diersoorten te ontdekken. Recreatiepark Arnhem ligt op enkele kilometers van Burgers' Zoo, en op fietsafstand van talloze bezienswaardigheden.

  Boek Oostappen Arnhem via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!