Bekijk grote foto's

De Veluwse Hoevegaarde

Gelegen op de Veluwe
Bossen en uitgestrekte heidevelden
Verwarmd openluchtzwembad
Online supermarkt
Fun & entertainment
Outdoor sport en spel
 • Beoordeling7.8
 • KleinschaligS
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • De Veluwse Hoevegaarde - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark De Veluwse Hoevegaarde, Gelderland

  Tijdelijk een hoevewoning op de Veluwe betrekken? Boek dan een verblijf op De Veluwse Hoevegaerde. Want naast luxe bungalows, vind je op dit bungalowpark in Putten ook charmante rietgedekte hoeves.

  Met de uitgestrekte heidevelden als uitzicht kunt u op het terras van uw vakantiehuis heerlijk toeven. Is het lekker weer? Neem dan een duik in het verwarmde openlucht-zwembad. Ga de strijd aan in een tafeltenniswedstrijd en vier de overwinning met een sprong op de airtrampoline. Voor de liefhebbers is er een visvijver terwijl de kinderen zich vermaken bij de kinderboerderij. In de buurt kun je ook naar de bomentuinen op Landgoed Schovenhorst of het Dolfinarium Harderwijk.

  Uitgestrekte heidevelden, naald- en loofbossen vormen een heerlijk fiets- en wandelgebied. Dit is dan ook de manier om de Veluwse natuur beter te leren kennen. Maar hiernaast zijn er natuurlijk ook nog andere activiteiten in de buurt.

  Kinderfaciliteiten op het park
  De Veluwse Hoevegaerde beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een speeltuin, een dierenweide, een verwarmd openluchtzwembad met apart kinderbad, groot buitenschaakspel en bij de receptie zijn er diverse spelletjes te huur.

  Omgeving van het park
  Bij De Veluwse Hoevegaerde bent u even weg van de dagelijkse drukte. Wandel door het bos vanaf dit bungalowpark in Putten en ontdek de andere bosbewoners of waan u in de koninklijke geschiedenis bij Paleis Het Loo in Apeldoorn. Aapjes kijken in Dierenpark Amersfoort, een spetterende show meemaken in het Dolfinarium in Harderwijk of een dagje relaxen in Sauna Drôme in Putten; het kan allemaal op de Veluwe!  Boek De Veluwse Hoevegaarde via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!