Bekijk grote foto's
 • Beoordeling7.6
 • Middelgroot parkM
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Molecaten Park De Leemkule - kijk voor de beste deals bij:
  Molecaten Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Molecaten Park De Leemkule, Gelderland

  Molecaten Park De Leemkule ligt in de noordoostelijke punt van de Veluwe, tussen prachtige naald- en loofbossen, die worden bewoond door reeën en wilde zwijnen. Dit is een sfeervol vakantiepark met rietgedekte bungalows en een camping. Het vakantiepark ademt, mede door de ligging nabij Landgoed Molecaten, een bijzondere en rustieke sfeer uit.

  Het centraal gelegen speelveld, het buitenzwembad en het terras van 'De Keuken van Caatje' zijn de blikvangers van het vakantiepark en voor velen de favoriete plek van het park. De leemkuil direct naast het park is 'the place to be' voor stoere avonturen!
  Geniet tijdens de vakantie op de Veluwe van het binnen- en buitenzwembad, het restaurant, de ongekende hoeveelheid fiets- en wandelmogelijkheden over de Veluwe en proef de gemoedelijke sfeer in de nabijgelegen Hanzesteden.

  De Veluwe herbergt een bijzondere en afwisselende flora en fauna. Zo sta je midden in het bos en vervolgens op een enorme stuifzandvlakte. De ene keer moet je uitkijken voor overstekende zwijnen en het andere moment fladdert het vuur-goudhaantje, het kleinste vogeltje van Europa, aan je voorbij!

  Minder bekend, maar verrassend mooi, is de IJsselvallei en haar 7 Hanzesteden met fraaie kades en monumentale panden. Buiten de Hanzesteden zullen de prachtige uitzichten over de uiterwaarden je doen verrassen.

  Kinderen mee? Sporen zoeken in het bos, kanoën vanuit Hattem, een dagje pretpark of spiek het chocolade maken af van een échte chocolatier. Kies voor actie en avontuur!

  Molecaten Park De Leemkule op de Veluwe biedt bungalows van 2 tot 12 personen, allemaal omringd door het Veluwse bos. Deze karakteristieke, vaak rietgedekte, bungalows bieden volop privacy en zijn bijna allemaal voorzien van vaatwasser, oven/magnetron, dvd-speler en draadloos internet (tegen betaling).

  Op de camping van Molecaten Park De Leemkule staan vier sfeervolle houten pipowagens met een kleine veranda en alle ruimte rondom. Het is een bijzonder leuke manier van 'glamping' op de Veluwe!

  Boek Molecaten Park De Leemkule via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!