Bekijk grote foto's

EuroParcs Hooge Veluwe

Actief en Outdoor
Buitenbad
Fitnessruimte
Pal tegenover de ingang naar De Hoge Veluwe
Overdekt zwembad
Sauna
Recreatieprogramma zomer
Basketbalveld
 • Beoordeling6.4
 • Middelgroot parkM
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • EuroParcs Hooge Veluwe - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs
  EuroParcs Bekijk
  prijs
  VacanceSelect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark EuroParcs Hooge Veluwe, Gelderland

  Fietsen en wandelen, uitgebreid shoppen en culinair genieten. Allemaal leuke activiteiten die je op en vlak bij het 5-sterrenpark DroomPark Hooge Veluwe kunt doen. Het park ligt in het bos, tegenover de ingang van het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Op 20 autominuten afstand ligt het gezellige centrum van Arnhem. Zin in een daguitje? Ga dan eens naar Burgers’ Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum.

  Droompark Hooge Veluwe heeft goede voorzieningen
  Het park beschikt over een binnen- en buitenzwembad en een zonneweide. Sportieve activiteiten vinden plaats op het sportveld, waar je kunt voetballen, basketballen, handballen, hockeyen en volleyballen. Ook kan er op het park een potje tafeltennis en biljart gespeeld worden. Er is een wellnessruimte met onder andere een infrarood sauna, Finse sauna, zonnebank, spinningfiets en crosstrainer.

  De natuur op het park en in de omgeving is prachtig
  Leuke dagattracties liggen vlak bij het park: je bent in 10 minuten bij Burgers' Zoo en in 15 minuten in het centrum van Arnhem. Een dagje naar de dierentuin, gezellig middagje winkelen of een bezoek aan het Nederlands Openluchtmuseum behoren dus zeker tot de mogelijkheden.
  Het gebied is erg geschikt om fiets- en wandeltochten te maken. Fietsen kunje ook huren op het park en routebeschrijvingen zijn gratis te verkrijgen bij de receptie.

  Het leuke van DroomPark Hooge Veluwe is dat op en rond het park van alles te zien en te doen is. Fietsen of wandelen, sporten, zwemmen, een dagje winkelen, terrasje pakken, heerlijk uit eten …of gewoon lekker niets doen....  Boek EuroParcs Hooge Veluwe via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!