Aan de Veluwezoom, vlakbij de mooie Posbank
Kindvriendelijk door verschillende speeltuinen
Echte natuurbeleving
Overdekt zwembad met schuifbaar dak
In de buurt van pittoreske Hanzesteden
 • Beoordeling8.0
 • KleinschaligS
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Winterverblijf
 • Ardoer De Jutberg - kijk voor de beste deals bij:
  Ardoer Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Ardoer De Jutberg, Gelderland

  Op vakantie in het bos bij het plaatsje Laag Soeren. Vakantiedorp De Jutberg biedt alles voor bezoekers die van vrijheid houden, dat wordt al duidelijk door de natuurlijke uitstraling. Geen strakke rechte paden maar speelse wegen en weggetjes doorkruisen het 18 hectare grote terrein.

  Een fijne natuurlijk vakantiepark en ook nog eens kindvriendelijk
  Dit vakantiepark heeft nog zoveel meer te bieden.
  Heb je zin in een frisse duik? Dan kun je terecht in het leuke buitenbad en voor de jongste bezoekers is er een leuk peuterbad. Voor de oudere kinderen is er ook een leuke waterglijbaan. Gelukkig kan het dak dicht wanneer het weer een beetje tegen zit. Rondom het zwembad is een ligweide.

  Nog niet moe na een dagje aan het zwembad? Dan ga je samen met je nieuwe vriendjes springen op de luchttrampoline. Verder is er op De Jutberg tijdens de vakantie een gezellig animatieteam. Knutselen, spelletjes en verken met de Jutberg ranger het bos. Voor de tieners is er in het hoogseizoen een aangepast programma, dat wordt sportief mountainbiken en misschien wel een leuke sportwedstrijd. Verspreid over het terrein liggen diverse speeltuintjes.

  Ontdek vanaf vakantiepark de Jutberg de Veluwe
  De Jutberg ligt aan de rand van het Nationaal Park de Veluwezoom. Een groot aaneengesloten natuurgebied. Fiets of wandel door de uitgestrekte bossen, langs kleurrijke heidegebieden en zandsverstuivingen. Verken verder de uiterwaarden van de rivier de IJssel en combineer dit met een bezoek aan een van de leuke dorpjes of steden. Wat dacht je van een boottocht over de IJssel vanaf Zutphen?

  Vervelen zul je jezelf niet op de Jutberg, maar als je zin hebt in een uitstapje zijn er diverse mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dagje aapjes kijken in de Apenheul? Of een bezoek aan Burgers Zoo zal je verbazen.

  Boek Ardoer De Jutberg via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!