Kindvriendelijk park
Midden in de bossen
Binnenzwembad met attracties
Groot indoorspeelparadijs
Openluchtzwembad
Gezellig restaurant
 • Beoordeling8.1
 • KleinschaligS
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Landal Rabbit Hill - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Rabbit Hill, Gelderland

  U komt er hoogstwaarschijnlijk al snel achter waarom het hier Landal Rabbit Hill heet: je hoeft maar even je hoofd buiten de deur te steken om die guitige langoren in levende lijve te zien.

  Midden op de Veluwe, in Nieuw Milligen om precies te zijn, ligt dit ruim opgezette bungalowpark met overdekt zwembad en twee kanjers van speeltuinen: eentje buiten en eentje binnen. Behalve van de schitterende natuur kunt u in de omgeving genieten van de stadse gezelligheid van Apeldoorn, Amersfoort of Arnhem. Moe gewinkeld zie je onder het genot van een heerlijk kopje koffie in het parkrestaurant diezelfde konijnen van 's ochtends weer over het buitenterras huppelen.

  Ook uw kinderen staan te springen om naar het overdekt zwembad of indoorspeelparadijs te mogen gaan. In de zomer kunt u ook in het openluchtzwembad terecht, met peuterbad voor de kleintjes. Voor de sportieve parkbezoekers is er een tafeltennistafel, tennisbaan, speel-/sportveld en een midgetgolfbaan. Echt even helemaal tot rust komen? In de buurt van het park vindt u Sauna Drôme. Op afspraak kunt u hier terecht voor diverse beautyarrangementen. Terug op het park kunt u een hapje eten in Café-Bistro Woods of iets afhalen bij Take Away, afhaal- en snackshop.

  De omgeving van Landal Rabbit Hill is bij uitstek geschikt om volop te genieten. Of u nu houdt van fietsen of wandelen, kilometers prachtige natuur wachten op u. Na een actieve dag strijkt u neer op het park, waar u heerlijk tot rust komt.

  Boek Landal Rabbit Hill via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!