Midden in de bossen
Overdekt zwembad
Groot indoorspeelparadijs
Fun & Entertainment-programma
Online supermarkt
Wifi in alle bungalows en faciliteiten (€)
364 bungalows en 5 safaritenten
 • Beoordeling8.2
 • KleinschaligS
 • Binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Landal Coldenhove - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Coldenhove, Gelderland

  Circa 20 kilometer van Arnhem ligt Landal Coldenhove, midden op de Veluwe in het bos. Het park ligt tussen de wildroosters in, dichter bij de natuur kan bijna niet! Eekhoorns, konijnen of herten: als u goed oplet, ziet u ze allemaal!
  Landal Coldenhove ligt midden in de dennen- en loofbossen bij Eerbeek. Op de mooiste plek van het park, naast de camping liggen vijf luxe safaritenten. Midden in de serene natuur en op slechts 50 meter van het wildhek, dat leidt naar de Loenerhei. Toch zijn Arnhem, Apeldoorn en Nijmegen ook dichtbij. U kunt in de buurt uitstapjes maken naar Burgers' Zoo in Arnhem of de schaapskooi van Loenen. In het park zelf is ook genoeg te doen, voor de kinderen het SpeelBos, de Bollo Club, een geitenweide en een overdekt zwembad met apart kleuterbad. Om even bij te komen kunt u op het park naar de Beautysalon of genieten van een drankje op het zonnige terras van Timbers.

  Wilt u ook tijdens uw vakantie wat leuks gaan doen? Dat kan! Naast alle faciliteiten van Landal Coldenhove hebben wij een uitgebreid Fun & Entertainment-programma voor u en kinderen.

  Kinderfaciliteiten op het park
  Landal Coldenhove beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er het SpeelBos, een ruim indoorspeelparadijs met o.a. diverse glijbanen, klim- en klauterattracties en een mini scooterbaan. Daarnaast is er een overdekt zwembad met kinderbad, een geitenweide, bowlingbanen, een midgetgolfbaan, diverse speeltuinen en een springkussen.

  Bollo Club en Fun programma
  Op het park kunnen de allerkleinsten zich lekker uitleven in de Bollo Club. Daarnaast wordt er gedurende het gehele jaar een Fun & Entertainment-programma georganiseerd onder leiding van een Fun & Entertainment-team.

  Omgeving van het park
  Landal Coldenhove in Eerbeek is een uitstekend vertrekpunt om de Veluwe te ontdekken. Ga vanaf het bungalowpark met de boswachter mee voor een ontspannende wandeling door de uitgestrekte bossen of geniet van de rust bij de watervallen in Loenen. Wilt u meer avontuur? Maak dan een ritje van Apeldoorn naar Dieren in de stoomtrein of koel lekker af in het nabijgelegen openluchtzwembad.

  Boek Landal Coldenhove via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!