Bekijk grote foto's
Midden in de bossen / Heuvelachtig
Overdekt zwembad
Fun & Entertainment-programma
Beauty Center
Online supermarkt
Ca. 15 km van Apeldoorn
Brasserie Miggelenberg
Vernieuwd Avonturenhof
 • Beoordeling8.6
 • KleinschaligS
 • Binnenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Landal Miggelenberg - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Miggelenberg, Gelderland

  Mam, hebben we hier geen buren? Het lijkt er verdacht veel op! Op Landal Miggelenberg liggen de bungalows zo ver uit elkaar, dat je het gevoel hebt als enige midden in de natuur te leven. Vanuit je tuin stap je zo het bos in. Hier zijn wel buren: de bosbewoners en klein wild. Wie liever het grotere wild bekijkt, moet vroeg uit de veren. Ben je minder vroeg op in de ochtend en wat sportiever ingesteld, verken de Veluwe dan eens per mountainbike en maak een culturele tussenstop bij het Museonder og het Kröller-Müller Museum. Voor de kinderen is er een Avonturenhof; een speellandschap, dassenburcht met waterspelen leidt naar een spannend eiland met een heuse bomenburcht. Spelen in de vrije natuur was nog nooit zo leuk.

  Tijdens een verblijf op Landal Miggelenberg op de Veluwe ben je één met de natuur. Je kunt nooit vroeg genoeg op! Voordat de zon opkomt, zijn de buren allang aan de slag met het bouwen van hun nest of het zoeken naar eten! De kinderen zijn uren zoet in het Avonturenhof, het speellandschap met een spannend eiland en de bomenburcht.
  In de omgeving vind je cultuur en natuur. In Nationaal park de Hoge Veluwe ligt het Museonder, het Jachthuis Sint Hubertus en het Kröller-Müller Museum. Of je nu voor cultuur, natuur of avontuur komt, jouw bungalow in Hoenderloo is de perfecte uitvalsbasis voor gezinnen met kinderen.

  Het Fun & Entertainment-team van Landal Miggelenberg organiseert een jaarrond recreatieprogramma voor jong en oud. Er is genoeg te beleven; jouw vakantie wordt zeker een succes met deze activiteiten!

  Kindervoorzieningen
  Zo is er buiten een Speellandschap met Palenbos (klimconstructie met touwbrug) en Avonturenhof, een air trampoline, een midgetgolfbaan, tafeltennistafels, een dierenweide en divers speeltuintjes verspreid op het park. Binnen vind je de speelhoek met speeltoestel, ballenbak, dvd speler en interactieve wand, de bowlingbanen en een zwembad met apart kleuterbad en waterattracties.

  Bollo Club en Fun & Entertainment-programma
  Op het park kunnen de allerkleinsten zich lekker uitleven in de Bollo Club. Hier kan naar hartelust geknutseld, gekliederd en gespeeld worden. Daarnaast wordt er gedurende het gehele jaar een Fun & Entertainment-programma georganiseerd onder leiding van een Fun & Entertainment-team.

  Het Avonturenhof en Palenbos
  Het Avonturenhof is een groot speeldomein. Zo zijn er een avonturenpad met glijbanen en ondergrondse gangen. Ook is er een burcht omheind door water, waar alleen met loopbruggen overheen te komen is. Bij de burcht is er een klimconstructie met touwbruggen en kabels.

  In de omgeving
  Midden in de bossen bij Hoenderloo ligt Landal Miggelenberg als centrale uitvalsbasis voor leuke uitstapjes. De kinderen leven zich uit Bij Koningin Juliana Toren in Apeldoorn, dat vlakbij het bungalowpark ligt. Ben je klaar voor een ritje in de stoomtrein of een workshop papier maken in Loenen? Vele activiteiten kunnen jouw verblijf in Gelderland onvergetelijk maken!

  Nieuw 2016 ParkShop Landal Miggelenberg: Verantwoord, gemakkelijk en lekker vakantieboodschappen doen kan vanaf nu in de nieuwe ParkShop op Landal Miggelenberg. Onder andere verse ingrediënten, duurzame- en streekproducten en zelf scheppen en tappen voor minder verspilling van verpakkingen. Ook nog leerzaam voor kinderen!

  De ParkShop op Landal Miggelenberg is dagelijks geopend.

  Boek Landal Miggelenberg via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!