Natuur en rust
Overdekt subtropisch zwembad
Geschikt voor wandelaars
Centrale ligging
Verhuur van fietsen
Bruiningsapparatuur / solarium
Golfbaan in omgeving
Baby-/ peuter-/ kleuterbad
 • Beoordeling7.6
 • KleinschaligS
 • Zwemparadijs, aquapark
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Parc De Berkenhorst - kijk voor de beste deals bij:
  Summio Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Parc De Berkenhorst, Gelderland

  Midden op de Veluwe, in de bossen bij Apeldoorn, liggen de comfortabele bungalows van Summio Parc De Berkenhorst. Je vindt op het park volop goede voorzieningen. Voor een boodschapje en een drankje en hapje hoef je het park niet af. Verder kunnen waterratjes heerlijk zwemmen in het binnenbad. Door de centrale ligging zijn er veel uitstapjes in de omgeving mogelijk en kun je heerlijk wandelen of fietsen door de uitgestrekte bossen en heidevelden.

  Wel eens een zandkasteel in het bos gebouwd?
  Dit verwacht je toch niet in de bossen bij Apeldoorn? Bij De Berkenhorst zijn ze er aan gewend: dit autovrije park grenst aan het Kootwijkerzand, de grootste zandverstuiving van West-Europa. Ga eens op onderzoek uit en ontdek waarom dat zand juist hier terecht is gekomen! Na al dat droge zand wordt het tijd voor een verfrissende duik in het overdekte zwembad op het park! Compleet met glijbaan, bruisbad, stroomversnelling en apart kinderbad. Drie keer raden wie het eerst in het water liggen.

  De Veluwe, musea, pretparken en dierentuin
  Ontdek vanaf jouw bungalowpark de Veluwe en omgeving. Op korte afstand ligt het plaatsje Kootwijk, een klein charmant dorp op de rand van de Veluwe. Ten zuiden van Kootwijk ligt het Kootwijkerzand, een groot stuifzandgebied
  Breng tijdens je vakantie ook eens een bezoekje aan Paleis het Loo in Apeldoorn, het wereldberoemde Krüller-Möller Museum of het Dolfinairum in Harderwijk. Alle ingrediënten voor een mooie vakantie in Nederland.  Boek Parc De Berkenhorst via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!