Bekijk grote foto's

TopPark Resort Veluwe

In het bos op de Veluwe
Unieke indoor speeltuin en veel speeltuinen
Klimbos tegenover vakantiepark
Voetbal- en basketveld
Rotswaterspeeltuin
Animatieprogramma diverse schoolvakanties
Parkeren bij accommodatie
Koningin Julianatoren, Park hoge Veluwe
 • Beoordeling8.1
 • KleinschaligS
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Winterverblijf
 • TopPark Resort Veluwe - kijk voor de beste deals bij:
  TopParken Bekijk
  prijs


  Vakantiepark TopPark Resort Veluwe, Gelderland

  Op vakantiepark TopPark Resort Veluwe (voorheen De Hertshoorn) heerst rust en sfeer het park is stijlvol aangelegd en met respect voor natuur en milieu. TopPark Veluwe is een parkachtig aangelegd kindvriendelijk park op de Veluwe in het pittoreske dorpje Garderen. De prachtige Veluwe nodigt uit om lekker veel buiten te zijn. En op het terrein vermaken de kinderen zich prima door het enthousiaste recreatieteam, de unieke Speelzolder, de fijne zwembaden en de vele speelhofjes/speeltuinen. Op dit vakantiepark kun je ook glampen in een fijne safaritent met eigen sanitair, lekker comfortabel en bijzonder.

  De Hertshoorn is op en top een kindvriendelijk park
  Lekker spelen in de indoorspeeltuin of misschien liever zwemmen, spelen en spetteren in het binnenzwembad of buitenbad met glijbaan Op vakantiepark Resort Veluwe kan dit allemaal. Tijdens de diverse schoolvakanties (behalve herfstvakantie) verzorgt het animatieteam een erg leuk programma. Ook wordt er een leuk sportief programma voor tieners aangeboden. Er zijn diverse speelhofjes, een grote speeltuin, een speelzolder en een rotswaterspeeltuin. En mocht je trek hebben dan kun bij restaurant de Wildebras terecht voor een lekker hapje. Voor een klein hapje kun je terecht bij de snackbar.

  Ontdek de omgeving van Garderen te voet of per fiets
  Garderen is klein maar heeft wel 2 supermarkten, 2 slagers en een aantal gezellige restaurants. Verder kun je de kinderen geen groter plezier doen dan de diverse attractieparken in de buurt te bezoeken, wat dacht je van de Julianatoren, de Apenheul, Schateiland Zeumeren of het Dolfinarium, allemaal op zeer korte afstand van Ardoer De Hertshoorn. Helemaal vlak bij ligt het Klimpark Garderen. Dit is met recht het leukste klimpark van Nederland. Je vindt hier 9 bijzondere parcoursen met diverse variaties.

  Boek TopPark Resort Veluwe via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!