Gezinspark met voortreffelijke voorzieningen
Binnenbad met kleuter-/peuterbad en glijbaan
Gratis WIFI in de bungalows
Ook luxe wellness bungalows
 • Beoordeling8.0
 • Middelgroot parkM
 • Bij het water
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Ardoer Haeghehorst - kijk voor de beste deals bij:
  Ardoer Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Ardoer Haeghehorst, Gelderland

  Met het hele gezin op vakantie in de Veluwse bossen? Genieten van de mooie omgeving, logeren in een van de Wellness Bungalows? Vakantiepark De Haeghehorst ligt midden in de groene, aantrekkelijke omgeving van de Veluwe en hier kun je diverse mooie accommodaties huren. Tijdens het hoogseizoen en schoolvakanties vind je op dit leuke vakantiepark een enthousiast animatieteam. Dit vijfsterren vakantiepark in Ermelo is erg geschikt voor jonge gezinnen maar ook voor natuurliefhebbers die graag de omgeving verkennen op de fiets of te voet.

  Welkom op camping en bungalowpark de Haeghegorst
  De Haeghehorst zorgt op haar eigen terrein jaarlijks voor een stuk bosonderhoud en bosontwikkeling door herplant. Ook op de directe omgeving van De Haeghehorst wordt toegezien dat het schoon blijft. Op de camping vind je een binnenbad met waterglijbaan, een buitenbad met apart kinderbad, een multifunctioneel sportveld. Een centraal WiFi punt. Mocht je trek hebben na een dagje buiten dan kun je op het park terecht voor een heerlijk lunch of diner. Geniet van het laatste zonnetje op het terras bij het eetcafé.

  Ontdek Ermelo en omgeving
  De kracht van Ermelo gaat verder dan alleen het beschermen van natuur en landschap. Aan het groene imago heeft Ermelo veel te danken. Zonder de nabijheid van de Veluwse bossen, de randmeren en heide was Ermelo nooit de toeristische en aantrekkelijke plaats geworden die ze nu is. Ermelo is gelegen in de Veluwse bossen, op korte afstand van het Veluwerandmeer Wolderwijd en omringd door heide en prachtige natuur.. Wandelen over de kleurrijke heide, surfen op het Wolderwijd (Strand Horst staat bekend als surf- en watersportlocatie aan het Wolderwijd en is een officiële kitesurfzone ), wilde zwijnen observeren in het bos of op zoek naar oude grafheuvels, het kan allemaal in de omgeving van Ermelo! En wat dacht je van een bezoek aan het Dolfinarium bij het vissersstadje Harderwijk? De centrale ligging en de vele recreatiemogelijkheden maken Ermelo en omgeving een zeer geschikt vakantiegebied in Nederland.

  Boek Ardoer Haeghehorst via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!