Beach Resort Makkum

8.7
Vakantiepark direct aan het IJsselmeer
Vissen, watersport, zwemmen
Zomervakantie animatie
Diverse leuke uitstapjes
Beach Resort Makkum - de beste prijzen en boeken bij:
Zelfverhuur Bekijk
prijs

Over vakantiepark Beach Resort Makkum, Friesland

Voor een vakantie aan het water ben je hier aan het juiste adres. Mooie zandstranden, sfeervolle vissersplaatsjes, uitgestrekte natuurgebieden, dit is vakantie vieren op z'n best! Beach Resort Makkum bestaat uit diverse luxe accommodaties. Deze liggen alle aan het water. Ideaal om een bootje mee te nemen of te huren en het mooie IJsselmeer of de Waddenzee te verkennen!

Vakantiepark Beach Resort Makkum, hét vakantiepark aan het IJsselmeer in Friesland. Boek jouw ideale vakantie in Nederland op een bungalowpark aan strand en water bij het plaatsje Makkum. Bekijk en boek direct jouw bungalow aan het water. Honden zijn welkom in een groot aantal vakantie huizen op het vakantiepark. De Friese wateren op en rond Beach Resort Makkum staan bekend om grote aantallen vissen. De binnenwateren van het park staan in directe verbinding met het IJsselmeer. Gooi vanaf de steiger van je luxe villa of bungalow een hengeltje uit of stap in je boot vanaf jouw eigen aanlegsteiger.

Een fijne vakantie voor jou en de kinderen, vliegeren, zandkastelen bouwen, zwemmen, surfen, kitesurfen. Een heerlijke strandvakantie in Nederland, er even helemaal uit en bijkomen van de drukte van alledag. Dat is een vakantie op bungalowpark Beach Resort Makkum in Makkum, Friesland. Wanneer het mooi weer is, heb je het grootste zwembad van Friesland op loopafstand, namelijk het IJsselmeer. Tot vrij ver uit de kust komt het water nog tot kniediepte

Er is volop ruimte voor een sportieve uitdaging! Op het park zijn speelveldjes voor allerlei balsporten en andere activiteiten. Ook op het water kun je jezelf prima vermaken en ontspannen. Er is van alles te huur bij het verhuurcentrum van een Canadese familiekano tot aan de nieuwste rage suppen. Verder is er een Midgetgolf en tennisbanen.

Tijdens de zomervakantie is op Beach Resort Makkum gedurende 5 weken de Captain's Fun Club open. De Funclub is het onderkomen van Mak, beter bekend op het park als Captain Mak. Samen met het recreatieteam worden door Mak en zijn konijnenvriendje Kwispel, gedurende de hele dag verschillende leuke activiteiten georganiseerd voor kinderen tot 12 jaar.

Vanaf het park zijn er diverse leuke uitstapjes voor jong en oud. Wat dacht je van een dagje "het Woudagemaal" in Lemmer. Het oudste stoomgemaal ter wereld uit 1920 (sinds 1998 op werelderfgoedlijst van UNESCO). Of het natuurmuseum Friesland in Leeuwarden. Of een dagje Appelscha Outdoor.

Boek Beach Resort Makkum via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!