Kleinschalig vakantiepark 34 luxe vakantiewoningen
Leuke Picknick area
Waterjungle voor de kinderen
Sportveld, padelbaan, pannakooi
Vakantiewoningen met privé zwembad
Vakantiewoningen met sauna
 • KleinschaligXS
 • Bosrijke omgeving
 • Brinckerduyn - kijk voor de beste deals bij:
  Zelfverhuur Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Brinckerduyn, Friesland

  Je vakantie in Friesland zal snel slagen wanneer je logeert in een van de luxe vakantiewoningen op Brinckerduyn. Er liggen 34 luxe vakantiewoningen met de naam Unbrick in het Drents-Friese Wold. Deze woningen zijn te boeken voor je vakantie vanaf juni 2022, ben er snel bij want wie wil er geen vakantie vieren in gloednieuwe vakantiewoningen? Daarbij kom dat je keyless toegang hebt en de slaapkamers allemaal een eigen badkamer hebben. Verder hebben de woningen een wijnklimaatkast en onder andere een buitenkeuken, dus dat wordt sowieso bourgondisch genieten in Friesland.

  Wordt het een super deluxe wellness huis?
  Behalve een heerlijk wellnesshuis kun je ook kiezen voor een Unbrick vakantiewoning met sauna en eigen zwembad. Vakantie vieren in Nederland was nog nooit zo leuk. De regio waarin dit kleinschalige vakantiepark ligt is zeer de moeite waard. De ligging aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese-Wold betekent volop ruimte en vrijheid. Fietsers, wandelaars en sportieve mountainbikers kunnen hier hun hart ophalen. Behalve Friesland ontdekken kun je natuurlijk ook Drenthe en Groningen meepakken.

  Kindvriendelijk verblijf maar ook leuk voor stellen
  Op het vakantieparkje is een central clubhuis waar je alle informatie over de omgeving kunt vinden. Ook kun je hier voor een borrelplankje en een goed fles wijn terecht. Even helemaal ontstressen kun je in de yogatuin of een van de groepslessen. Of juist eens lekker actief een potje padel spelen. Voor de kinderen is er een waterspeeltuin en zelfs de jongste kinderen zullen zich hier bij vermaken.  Boek Brinckerduyn via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!