Bekijk grote foto's

EuroParcs Hindeloopen

Let op: Park nog in ontwikkeling
Watersporten op het Ijsselmeer
Direct aan het water
Ontdek de elfsteden
Prachtig Friesland
Bungalows met uitzicht op Ijsselmeer
 • KleinschaligS
 • Bij het strand
 • Bosrijke omgeving
 • Winterverblijf
 • EuroParcs Hindeloopen - kijk voor de beste deals bij:
  EuroParcs Bekijk
  prijs


  Vakantiepark EuroParcs Hindeloopen, Friesland

  Welkom bij EuroParcs Hindeloopen, gelegen aan het prachtige IJsselmeer in het mooie Friesland. Dit vakantiepark is ideaal voor mensen die van watersport, zon en natuur houden en echt willen ontspannen. Geniet van de ruime uitzichten over het rustige water, voel het zachte zand tussen je tenen of verken de omgeving met een boot.

  Het park is nog in ontwikkeling, maar het team doet zijn best om eventuele overlast te minimaliseren. Als je vragen hebt over de werkzaamheden, staan ze altijd klaar om te helpen.

  EuroParcs Hindeloopen ligt direct aan het IJsselmeer, waardoor je gemakkelijk kunt genieten van diverse watersportactiviteiten. Vaar, sup of zwem in het heerlijke water van het IJsselmeer, allemaal binnen handbereik vanaf het vakantiepark.

  Bovendien is het park een perfecte uitvalsbasis om de schilderachtige dorpen en (Elf)steden in de regio Zuidwest Fryslan te verkennen. Hier vind je zeven van de bekende Friese Elfsteden: Workum, Hindeloopen, Stavoren, IJlst, Sloten, Sneek en Bolsward. Deze steden hebben een rijke geschiedenis die goed bewaard is gebleven.

  Ervaar de charme van deze historische plaatsen, ontdek de lokale cultuur en bewonder de architectuur. Verken de smalle straatjes, bezoek de historische bezienswaardigheden en geniet van de gezellige sfeer die deze dorpen en steden te bieden hebben.

  Of je nu wilt genieten van de natuur, actief wilt zijn op het water of geïnteresseerd bent in de geschiedenis en cultuur van de regio, EuroParcs Hindeloopen biedt voor ieder wat wils. Bezoek dit vakantiepark en beleef een onvergetelijke vakantie in het prachtige Friesland. Neem gerust contact met hen op als je vragen hebt of meer informatie wilt. Ze kijken er naar uit om je te verwelkomen!

  Boek EuroParcs Hindeloopen via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!