Kindvriendelijke vakantiepark in Overijssel
Diverse speeltoestellen verspreid
Tropisch binnen- en buitenbad, kleuterbad
Indoor speeltuin
Wandel- en fietsvakantie
Slagahren, dierenpark Emmen
Avonturenpark Hellendoorn, Plopsa Indoor
Animatie schoolvakanties
 • Beoordeling9.0
 • Middelgroot parkM
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Zandstuve - kijk voor de beste deals bij:
  Zelfverhuur Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Zandstuve, Overijssel

  Camping en vakantiepark de Zandstuve ligt in het prachtig Overijsselse Vechtdal, tussen Rheeze en Hardenburg in. Op dit kindvriendelijk park vind je een pannenkoeken restaurant, een overdekt speelkasteel, een subtropisch zwembad met een waterglijbaan van wel 50 meter lang. Buiten vind je een waterspeeltuin met glijbaan. In de buurt zijn prachtige fietsroutes voor jong en oud. En natuurlijk ook mooie wandeltochten.

  Logeren op de Zandstuve is een feest voor jonge gezinnen
  Dit kampeerdorp is opgericht in 1967 en is vernoemd naar de grote zandverstuivingsgebieden in de buurt van de camping. De camping is een oase voor gezinnen met kinderen, opa's en oma's met kleinkinderen en echtparen/senioren die willen genieten van rust en ruimte! Kampeerdorp de Zandstuve is een echte kindervriendelijke vakantieplek. Je kunt hier kamperen maar ook diverse mooie glamping vakantiewoningen huren. Dat wordt genieten in een comfortabel vakantiehuis, glampingtent of mobile home.

  Kampeerdorp de Zandstuve biedt vele voorzieningen, waaronder een bijzonder buiten zwemparadijs en een indoor waterwereld, veel sport, spel en animatie. De Zandstuve heeft een doorlopend animatieprogramma met leuke activiteiten voor alle leeftijden! Buiten de weekenden en schoolvakanties om zijn er alleen activiteiten voor de allerjongsten tot vijf jaar. Uiteraard is het speelkasteel en het overdekt subtropisch- en buitenzwembad ook iedere dag geopend en vrij toegankelijk voor de gasten van de Zandstuve!

  Boek Zandstuve via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!