De Beerze Bulten Ardoer vakantiepark

Zeer kindvriendelijk vakantiepark
Groot overdekt speelparadijs
Binnenbad en buitenbad
Animatie jong en oud
Wellnesscentrum met saua, beautysalon
Wandelen, fietsen, Dierenpark Emmen
Glampen in lodgetenten, Youpi lodge
 • Beoordeling8.4
 • Groot parkL
 • Bij het water
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • De Beerze Bulten - kijk voor de beste deals bij:
  Zelfverhuur Bekijk
  prijs


  Vakantiepark De Beerze Bulten, Overijssel

  Vijfsterrencamping De Beerze Bulten in Ommen is een ware belevenis, zeker voor gezinnen met jonge kinderen. Vijfsterrencamping De Beerze Bulten is werkelijk dé camping in Overijssel. Waar zullen we eens beginnen, er is zoveel te doen! Het binnen- en buitenzwembad, het bijzondere recreatieprogramma, het overdekt speelparadijs en dan ook nog eens de spa&wellness en uitgebreide horeca. Verder kun je hier bijzonder overnachten in diverse glampingaccommodaties.

  Kinderen zijn helemaal op hun plek op De Beerze Bulten.
  Neem bijvoorbeeld het Giga Konijnenhol, een groot overdekt speelparadijs, of het het Giga Konijnenveld: een geweldig grote speeltuin met water en zand. En wat dacht je van de animatie? Voor kinderen in alle leeftijden zijn er activiteiten, maar ook volwassenen worden vermaakt. Het gehele jaar door is er een zeer uitgebreid programma vol met leuke activiteiten. Theatershows, musicals en meer! Camping de Beerze Bulten beschikt ook over een binnen- en buitenzwembad, goed voor dagen plezier. Het buitenbad is verwarmd en heeft een grote driebaans glijbaan. Het binnenbad heeft een adventure island en twee spannende glijbanen, waaronder een Space Tube.

  Voor de nodige ontspanning kun je terecht bij het Welnesscentrum.
  Voor actievelingen is er een fitnesscentrum. De overige faciliteiten zijn ook uitstekend, het sanitair is bijvoorbeeld zeer verzorgd. De ouders kunnen zich na een drukke dag helemaal ontspannen in een van de sauna's.

  Dé vakantieprovincie van Nederland is Overijssel
  Jonge gezinnen zullen een verblijf in Overijssel al snel erg gaan waarderen. Wat dacht je van een kanotocht over de Vecht? Verder is de hele provincie geschikt voor wandelaars en fietsers. Er liggen prachtige routes door diverse mooie natuurgebieden.
  In de directe omgeving kun je mooie wandelingen en fietstochten maken. Winkelen in de buurt kan in Ommen zelf, Zwolle of Almelo.
  Ook liggen er op korte afstand diverse pretparken zoals Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn en Wildlands Adventure Zoo Emmen.

  Boek De Beerze Bulten via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!