Bekijk grote foto's

Landal Landgoed De Elsgraven Landal GreenParks vakantiepark

In het groene hart van Twente
Overdekt zwembad
Restaurant
Plm. 30 km van Enschede en Deventer
Kanoën, vissen en stand up paddling
 • Beoordeling8.3
 • KleinschaligS
 • Bij het water
 • Binnenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Landal Landgoed De Elsgraven - kijk voor de beste deals bij:
  Landal Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Landal Landgoed De Elsgraven, Overijssel

  Een eigen landhuis met een lap grond waar je u tegen zegt? Op Landal Landgoed De Elsgraven heeft u helemaal de ruimte voor uzelf. Met de grote keuze aan activiteiten hoeft u zich hier geen moment te vervelen. Dit bungalowpark bevindt zich in Twente en is omgeven door hoogveen, stuwwallen, loofbossen en heidevelden. In de buurt ligt het plaatsje Enter, Nederlands enige klompendorp. Voor oer-Hollandse vergezichten moet u langs de IJssel zijn. Bent u op zoek naar actie? Op het bungalowpark zelf kunt u zwemmen, squashen of midgetgolfen.

  In de omgeving van Landal Landgoed De Elsgraven valt voor kinderen als volwassenen genoeg te beleven. Uw vakantie wordt zeker een succes. Er worden diverse activiteiten georganiseerd in de directe omgeving van het park.

  Kinderfaciliteiten op het park
  Landal Landgoed De Elsgraven beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er kinderspeeltuin bij het terras en kleine speeltuinen over het park verdeeld, kinderboerderij, midgetgolfbaan, kanosteiger, voetbalveld, groot buiten schaakspel, spel-O-theek en een zwembad met apart peuterbad en kinderglijbaan.

  Fun & Entertainment-programma
  Op Landal Landgoed De Elsgraven wordt in de zomervakantie een leuk Fun & Entertainment-programma georganiseerd.

  In de omgeving
  Op de rand van het bosrijke Salland en het schilderachtige Twentse land ligt Landal Landgoed De Elsgraven. Op dit bungalowpark kunt u in alle rust genieten van de mooie natuur. Voor een dagje uit met de kinderen kunt u naar Avonturenpark Hellendoorn of Plopsa Indoor in Coevoerden. Ook kunt u kasteel Twickel bezoeken of leer alles over klompen in het Nederlands Klompendorp Enter. Geniet tijdens uw verblijf met volle teugen van de provincie Overijssel.
  Boek Landal Landgoed De Elsgraven via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!