Bekijk grote foto's

Papillon Country Resort

Mooie groene Gezinscamping en vakantiepark
Zeer kindvriendelijk, speeltoestellen, zwembad
Wandelen, fietsen, vissen en zwemmen
Twente ontdekken
Sterrenwacht Lattrop
Natuurmuseum Denekamp, Kaarsmakerij Beuningen
Recreatievijver en visvijver
Glampen in eigen land
 • Beoordeling9.0
 • Middelgroot parkM
 • Bij het water
 • Buiten- en binnenzwembad
 • Papillon Country Resort - kijk voor de beste deals bij:
  Villatent Bekijk
  prijs
  Zelfverhuur Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Papillon Country Resort, Overijssel

  Camping de Papillon in Denekamp is een bijzonder vakantiepark gelegen in Twente. In de omgeving van Denekamp vind je een groot aanbod aan bezienswaardigheden en activiteiten. Jong en oud kan zich hier prima vermaken. Wandelen, fietsen, zwemmen, paardrijden, alles kan. Omgeven door houtwallen, riviertjes, weiden en leuke kleine dorpjes is camping De Papillon een topcamping.

  Een mooi vakantiepark in Nederland met goede voorzieningen
  Ben je op zoek naar een echt kindvriendelijk vakantiepark in Overijssel? Dan hoef je nu niet verder te zoeken want camping De Papillon heeft alles in huis voor een fijne vakantie met kinderen. Deze mooie natuurlijk aangelegde camping staat voor kwaliteit en gastvrijheid.

  Een kindvriendelijke glampingcamping in Twente
  Bij aankomst zie je verspreid over het vakantiepark overal speeltuintjes waar de kinderen en hun nieuwe vriendjes volop kunnen spelen. Natuurlijk hoop je dat de zon schijnt in Nederland maar bij minder weer kan het dak van het zwembad gesloten worden. Hebben de kinderen zin om bootje te varen, van de kabelbaan te gaan of om zandkastelen te bouwen? Ga dan naar de grote recreatievijver met zandstrand. In het water ligt een metershoog opblaasbaar speelobject, waar uren op geklommen kan worden! De kinderen vermaken zich prima op de mooie speeltoestellen en in het leuke waterspraypark. De visliefhebbers kunnen zich uitleven bij het viswater. En na een dagje aan het water of een stevige wandeling of fietstocht kun je heerlijk relaxen op het gezellige terras van het restaurant. (voor mensen die toch even hun mail willen checken, 80% bereik WiFi gratis.)

  Sterke punten van Twente
  Waar kun je op rekenen tijdens een verblijf op Camping de Papillon? De sterke punten van dit vakantiepark zijn hier
  voor de gasten op een rij gezet:
  Happy: Camping en Bungalowpark De Papillon in Denekamp is de ideale plek om onbekommerd vakantie te vieren in Twente.
  Rust: Vakantie vieren in Twente betekent genieten van rust en van een prachtige, ongerepte natuur.
  Actie op vakantie: Ook als het gaat om een sportieve of actieve vakantie biedt Twente uitstekende mogelijkheden.
  Wat een omgeving: De natuur in Twente is overweldigend in al zijn verscheidenheid. Per fiets of te voet valt veel te ontdekken.

  Vervelen in Twente is geen optie
  De bekendste bezienswaardigheden in Twente zijn de Sterrenwacht Latrop, Natuurmuseum Denekamp, Open luchtmuseum Ootmarsum, Kaarsmakerij Beuningen en dan is er ook nog het Zwembad in Denekamp. Dit laatste is een mooi zwembad, maar bij lange na geen bezienswaardigheid. Natuurlijk is het wel de uitgelezen plek om na het bezoek van de eerder genoemde bezienswaardigheden een verfrissende duik in het water te nemen.

  Vakantiepark Papillon ligt niet ver van de Duitse grens. Het is niet ver naar het oud Duitse stadje Bad Bentheim. Maak kennis met een heel andere bouwcultuur.. Ook het Slot Bad Bentheim is de moeite waard om eens nader te bekijken.

  Boek Papillon Country Resort via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!