Vakantiepark in Twente
Nieuw zwembad 2019
Natuurlijke zwemplas met waterspeeltuin
Indoorspeeltuin
Speeltuin, airtrampoline
Animatie tijdens schoolvakanties
Wandel- en fietsgebied
Hellendoorn, Slagharen en nog meer
 • Beoordeling8.7
 • KleinschaligS
 • Bij het water
 • Buiten- en binnenzwembad
 • De Witte Berg - kijk voor de beste deals bij:
  Zelfverhuur Bekijk
  prijs


  Vakantiepark De Witte Berg, Overijssel

  Op slechts 5 minuten van Ootmarsum ligt het fijne familie vakantiepark De Witte Berg. Met het natuurgebied Springendal in de achtertuin is dit de perfecte plek voor een wandel- en fietsvakantie. Er worden op deze camping mooie verhuuraccommodaties verhuurd. Ook voor grote groepen bestaat er de mogelijkheid om hier jouw vakantie te plannen.

  Geniet van het buitenleven op dit vakantiepark in Twente. Geniet van de Twentse gastvrijheid en de goede voorzieningen op het vakantiepark.

  Water is er volop
  Goed nieuws voor de waterliefhebbers. Je kunt vanaf 2019 heerlijk zwemmen en spelen in het spiksplinternieuwe zwembad zowel binnen als buiten. Mede door het verstelbaar dak kun je bij alle weerstypen genieten van het zwembad.
  Verder bevindt zich op het park een zwemplas met leuke waterspeelattributen. Geniet op het leuke strand en dobber lekker in je bootje.

  Kamperen of glamperen in Twente
  Kies je voor een kampeervakantie met eigen tent of caravan dan kun je op De Witte Berg terecht op ruime kampeerplaatsen. Kies je voor wat meer gemak dan kun je kiezen tussen diverse mooie vakantiewoningen.

  Alle voorzieningen voor een topvakantie in Overijssel
  Op dit vakantiepark zijn er goede voorzieningen. Bij de receptie kun je terecht voor uitgebreide informatie over park en omgeving. Verder vind je hier ook een winkeltje voor de kleine dagelijkse boodschappen. In Ootmarsum vind je diverse supermarkten voor de grote boodschappen. Verder is het natuurlijk top dat je na een dag relaxen kunt aanschuiven in het leuke restaurant op de camping.Terwijl jij geniet van een lekker kopje koffie kunnen de kinderen buiten heerlijk spelen in de speeltuin en op het springkussen.

  Twentse gastvrijheid vind je hier volop
  Vakantiepark De Witte Berg is gelegen bij het pittoreske kunststadje Ootmarsum. Kenmerkend zijn de historische boerderijen die vaak in Saksische stijl gebouwd zijn. Via het uitgebreide wandel- en fietsnetwerk kun je de omgeving verkennen. Het natuurgebied Springendal is een topplek voor natuurliefhebbers. Het gebied kenmerkt zich door heide, bossen en waterbeekjes. Dit stukje Twente bij Ootmarsum heeft als bijnaam ‘De tuin van Nederland’.

  Boek De Witte Berg via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!