Bekijk grote foto's

Hofparken De Bergvennen

Vernieuwd vakantiepark
Nieuwe luxe vakantiewoningen
Meer met strand
Restaurant / Grand Café
 • Beoordeling8.4
 • KleinschaligS
 • Bij het water
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • Winterverblijf
 • Hofparken De Bergvennen - kijk voor de beste deals bij:
  Zelfverhuur Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Hofparken De Bergvennen, Overijssel

  Op korte afstand van de Duitse grens ligt het vernieuwde vakantiepark Hofparken de Bergvennen. Voor alle leeftijden is in het Twentse land iets te beleven. Deze parel in Twente wordt omringd door natuur en ligt op fietsafstand van leuke stadjes als Ootmarsum en Denekamp. Gelegen bij het natuurgebied de Bergvennen, de perfecte vakantieplek voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers.

  Rust, ruimte en luxe
  Het terrein van dit vakantiepark de Bergvennen is wijds en heel natuurlijk aangelegd. Kies hier voor een mooi vakantiehuis, tiny house of hotelstudio. Allemaal accommodaties met een luxe uitstraling. De accommodaties liggen prachtig in het groene landschap, in het bos of een mooie plek bij de vijver. De waterplas, het clubhuis en het hele terrein is flink vernieuwd. Je vindt een aparte visvijver en een zwemmeer met strand. Voor de jongste bezoekers zijn er enkele speeltuintjes verspreid over het terrein. Ook kunnen ze sportief bezig zijn op het Beachvolleybalveld of volleybalveld. Voor een hapje en een drankje bezoekje het Grand Café.

  Genoeg te doen of gewoon relaxen
  Vanaf deze fijne vakantieplek zijn diverse leuke fietsroutes uitgezet. De ligging aan de Duitse grens maakt een uitstapje heel aantrekkelijk. Of wat dacht je van een leuke huifkartocht of een tocht met de kano. Op koude en natte dagen kan er gezwommen worden in het subtropische zwembad in Denekamp. Bij mooier weer is het buitenbad met duiktoren en golfslagbad in het Duitse Nordhorn een aanrader. Beide zwembaden bevinden zich op ongeveer 20 minuten fietsafstand.

  In Nordhorn, is een leuke dierentuin. Liefhebbers van cultuur en geschiedenis doen er goed aan om Landgoed Singraven te bezoeken of het museum Natura Docet in Denekamp. Shoppen kan in een overdekte winkelcentrum en voor tuinliefhebbers is tuincentrum Oosterik een paradijs op aarde. In Lattrop bevindt zich een sterrenwacht waar je de stipjes aan de hemel wat beter kunt bekijken, evenals een discotheek voor de jeugd. Jongeren vanaf 18 jaar kunnen naar Zak en Index, twee megadisco's vlak over de grens.

  Boek Hofparken De Bergvennen via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!