Bekijk grote foto's
Rustzoekers, natuurliefhebbers en waterrecreanten
Nationaal Park De Weerribben-Wieden
Vrijstaande villas aan het water
Leuke fiets- en vaartochten
Prachtige dorpjes in de omgeving
Wifi, laadpaal
Restaurant en snackbaar
Huisdiervriendelijke woningen
 • Beoordeling8.5
 • KleinschaligXS
 • Bij het water
 • Waterpark Belterwiede - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Waterpark Belterwiede, Overijssel

  Waterpark Belterwiede is de ideale start voor een waterrijke vakantie in de provincie Overijssel. Uniek gelegen, vlak bij Giethoorn, in een omgeving waar rust en ruimte nog volop bestaan. Het park ligt midden in het prachtige natuurgebied 'de Wieden' in de kop van Overijssel. Direct naast het park is het Hollandse Venetië, Giethoorn gelegen. Alle vakantiewoningen liggen aan water. Het kleinschalige Waterpark Belterwiede ligt aan het meer de Belterwijde, dus volop zwem- en watersportplezier. Verder kun je na een dag aan het water genieten van een maaltijd bij het restaurant of voor een snack naar de cafetaria gaan.

  De beste plek voor een vakantie aan en op het water
  Een stukje varen en hengel niet vergeten. En wat te drinken voor onderweg natuurlijk. Wat een leven! Als waterliefhebber kom je hier absoluut aan je trekken. Maar ook fietsen is een feest. Het charmante Giethoorn ligt bijna om de hoek. Net als Meppel. En met de auto ben je in half uurtje in de sfeervolle binnenstad van Zwolle of Kampen. Zoveel te doen, geen wonder dat de gasten van Waterpark Belterwiede graag weer terugkomen.

  Bezoek het Hollands Venetië
  In deze unieke omgeving, waar rust en ruimte nog bestaan, kun je met je eigen of gehuurde boot de wateren verkennen. Daarnaast behoren een fietstocht langs rietkragen en waterpartijen en een wandeling over de natuurpaden tot de mogelijkheden om dit mooie gebied te verkennen.
  Nationaal Park Weerribben-Wieden is een van onze mooiste natuurgebieden. Hier varen de fluisterboten langs het riet en tussen de weilanden door. Als je goed oplet, zie je misschien een otter zwemmen.


  Boek Waterpark Belterwiede via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!