Bekijk grote foto's
Nieuw vakantiepark, luxe
Duurzame vakantiewoningen, zelfvoorzienend
Privezwembad en sauna bij woning
Multicourt, padelbaan, sportveld
Area voor de kinderen
Vuurplaats
Op korte afstand van golfbaan 't Zelle
Zutphen, Doetichem, Doesburg bezoeken
 • KleinschaligXS
 • Buitenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • De Weelderik - kijk voor de beste deals bij:
  Zelfverhuur Bekijk
  prijs


  Vakantiepark De Weelderik, Overijssel

  De Weelderik is een luxe kleinschalig vakantiepark in Overijssel. Op korte afstand van Hengelo, maar wel midden in de natuur liggen 24 luxe nieuwe vakantiewoningen die vanaf 31 juli 2023 bewoond kunnen worden. Bij de bouw van deze duurzame vakantiewoningen is gebruik gemaakt van de nieuwste innovaties en ze zijn volledig zelfvoorzienend. De vakantiewoningen op de Weelderik zijn verder Premium Luxe te noemen met de luxe van een eigen zwembad, sauna en een wijnklimaatkast voor een gezellige avond met een goed glas wijn. En dat alles omgeven door natuur, kastelen in de achtertuin en het coulisselandschap van de Achterhoek.

  Een vakantiepark met veel goede en luxe voorzieningen
  Je vakantiewoning (Unbrick) is compleet en luxe ingericht met een badkamer per slaapkamer, een goed gevulde wijnklimaatkast en een buitenkeuken. Verder kun je op het park genoeg bewegen. Wat dacht je van een multicourt, een padelbaan en dan je privézwembad en sauna? Verder is er een Clubhuis waar je alles kunt vinden over de omgeving en van daaruit worden leuke activiteiten georganiseerd. Ook kun je met jouw eigen deurcode bij het Clubhuis terecht voor jeu-de-boulesballen, padelrackets en ballen. Op het park is ook een vuurplaats waar je de marshmallows kunt opwarmen en gezellig de dag kunt doornemen. Dat alles midden in de natuur van de Achterhoek.

  Wellness maar ook fietsen en wandelen
  De Achterhoek biedt veel activiteiten. Je kunt er eindeloos fietsen, wandelen en voor kinderen is er genoeg te beleven. Plan een dagje naar kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn of de binnenspeeltuin Megapret in Lievelde. En voor grote en kleine durfals is het Klimbos Achterhoek in de bossen van Ruurlo echt een uitdaging. Of vind snel je weg door het grootste heggendoolhof Doolhof Ruurlo, een leuke en ook wel spannende ervaring. Verder is een bezoek aan het kasteel Ruurlo en kasteel Hackfort echt aan te raden. Voor een dagje winkelen of een leuke stadswandeling liggen steden als Hanzestad Zutphen, Doetichem, Hanzestad Deventer en Hanzestad Doesburg op korte afstand van jouw vakantiepark. Wijnproeven in de Achterhoek, kan dat? Zeker dan bezoek je de Fiere Wijnakker waar ze je graag een rondleiding geven. En golfliefhebbers kunnen zich uitleven op de 18 holes van golfclub 't Zelle.

  Kortom wordt het een Wellness weekend in jouw eigen vakantiewoning of toch de omgeving verkennen. Op de Weelderik kan dat allemaal.


  Boek De Weelderik via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!