Voor natuurliefhebbers
Oase van rust, groen en water.
Binnenzwembad
Bezoek Stavoren, Hindelopen of Giethoorn
Sfeervol restaurant
Enkele visvijvers
Fiets- en skelterverhuur
 • Beoordeling8.6
 • KleinschaligXS
 • Bij het water
 • Binnenzwembad
 • Wellness
 • Bosrijke omgeving
 • De Weerribben - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark De Weerribben, Overijssel

  Paasloo ligt in de kop van Overijssel, aan de rand van het 3000 ha grote Nationaal Park 'De Weerribben'. Net buiten het dorp ligt het villapark De Weerribben met 80 riante, vrijstaande villa's. De rietgedekte villa's liggen in een oase van rust en groen, tussen kabbelende waterpartijen en schaduwrijke houtwallen. Iedere villa staat op een ruim eigen terrein, zodat de privacy is gewaarborgd. De villa's zijn sfeervol en compleet ingericht. De omgeving van het villapark is ideaal voor wandelaars en fietsers. Het waterrijke natuurpark De Weerribben is een paradijs voor kanovaarders. Een grotere supermarkt ligt op 3 km.

  Bij de entree van het villapark bevindt zich het hoofdgebouw 'Het Binnenhof'. Hier vindt u de receptie, een prima restaurant, een klein winkeltje en een gezellige bar. Bovendien een gratis toegankelijk overdekt zwembad (120 m², 140 cm diep) met apart kinderbassin. Tegen vergoeding maak je ook gebruik van sauna en solarium. Op het park is een gloednieuwe tennisbaan, tafeltennis, speeltuin en fiets- en skelterverhuur. Alle huizen hebben Wifi-aansluiting.

  Hier kun je zowel in de zomer als in de winter vele leuke activiteiten ondernemen. Ga eens fluistervaren, fietsen of als de weersomstandigheden het toelaten één van de schitterende toertochten schaatsen. De kinderen zullen zich uitstekend vermaken hier, of het nu in het overdekte zwembad is, in de speeltuin of tijdens een potje voetbal in de tuin. Zelf profiteer je daarnaast van onder andere een tennisbaan en een prima à la carte restaurant.

  Op Villapark de weerribben hoef je nooit ver te zoeken naar water. Duik onder in het overdekte zwembad, werp een hengeltje uit in één van de visvijvers, of maak kennis met het Fluistervaren. Ook in de winter, wanneer het vriest dat het kraakt is dit park een aanrader. Je kunt hier dan schitterende toertochten schaatsen.

  De ideale ligging in de kop van Overijssel garandeert veel vakantieplezier, je bent namelijk in no time in historische steden als Hindelopen, Stavoren, maar ook de dierentuin van Emmen is goed te bereiken. Naast het verbazingwekkend mooie Nationaalpark de Weerribben, is er nog veel meer te doen en te beleven in de omgeving. De centrale ligging maakt het mogelijk om bijvoorbeeld een dagje naar Friesland, Drenthe of Flevoland te reizen en daar een bezoek te brengen aan één van de vele historische dorpen en steden.

  Gasten van de Weerribben profiteren van kortingen op Klimbos Avontuurlijk Paasloo. Ook attractiepark Walibi in Biddinghuizen en het Noorder Dierenpark in Emmen zijn leuke bestemmingen voor een geslaagd dagje uit.

  Boek De Weerribben via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!