Luxe accommodaties met eigen sloep (HS)
In het natuurgebied “Weerribben-Wieden”
Ideaal voor watersport en -recreatie
Fietsenverhuur
 • Beoordeling8.6
 • KleinschaligXS
 • Bij het water
 • Vakantiepark Giethoorn - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Vakantiepark Giethoorn, Overijssel

  40 luxe accommodaties met eigen elektrische sloep* (van april t/m oktober inbegrepen in de huur) gelegen in het Venetië van het Noorden: Giethoorn!

  Vakantiepark Giethoorn ligt deels in het centrum van Giethoorn en deels aan de oever van het meer het Bovenwijde. Met een prachtige ligging in het natuurgebied Weerribben-Wieden, is dit de ultieme bestemming voor watersportliefhebber. Het welbekende Giethoorn is het watersport- en recreatiecentrum bij uitstek. U kunt er diverse activiteiten ondernemen. Zo kunt u een rondvaart maken, punteren, zeilen, surfen, kanoën, aquabubblen en genieten van rust en stilte in de natuur.

  Maak een ontspannen rondvaart of huur een fluisterboot en geniet van de pracht van het Venetië van de lage landen. Sportievelingen zeilen, surfen en kanoën naar hartelust in dit bijzondere gebied. En natuurlijk biedt Giethoorn ook voor een lekker hapje en drankje een zee aan mogelijkheden. Botel Giethoorn is bereikbaar via een houten loopbrug over het water.

  Dit unieke park bestaat uit sfeervolle waterlodges voor 2, 4 en 6 personen. De lodges zijn gelegen op 4 landtongen, welke allemaal aan het water liggen en een eigen aanlegsteiger hebben. Bij de huur van de lodges Meerkoet, Reiger, Fuut en Stern is een elektrische sloep inbegrepen.

  Boek Vakantiepark Giethoorn via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!