Landal De Hellendoornse Berg

8.1
Overdekt zwembad
Fun & Entertainment-programma
Restaurant/Brasserie
Aan de Sallandse Heuvelrug
Landal De Hellendoornse Berg - de beste prijzen en boeken bij:
Landal Bekijk
prijs

Aanbiedingen en specials op Landal De Hellendoornse Berg:

Over vakantiepark Landal De Hellendoornse Berg, Overijssel

Dwalen door het golvende landschap van Overijssel. Stevig klimmen naar de toppen van de Sallandse Heuvelrug. Het is nooit saai op Landal Landgoed De Hellendoornse Berg. Verblijf in een van de 200 bungalows en ontdek het Twentse landschap.
Ga met het hele gezin op pad naar Avonturenpark Hellendoorn of doe een huifkartocht of GPS-puzzeltocht. Bij terugkomst neemt u een verfrissende duik in het zwembad. Op dit park is zoveel te doen dat u aan een week niet genoeg heeft. Sla met het hele gezin een balletje op de midgetgolfbaan of gooi een strike op de bowlingbaan. Houdt u van spanning? Probeer dan eens handboogschieten!

Op Landal Landgoed De Hellendoornse Berg worden er diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Ook is er in de omgeving van het park voldoende te doen.

Kinderfaciliteiten op het park
Landal Landgoed de Hellendoornse Berg beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een bowlingbaan, speelzolder met groot speelelement (voor kinderen tot 10 jaar), speelautomaten, airtrampoline, volleybalveld, midgetgolf, diverse kleine speeltuintjes, één grote speeltuin en een zwembad met glijbaan, stroomversnelling, bruisbank en apart kinderbad.

Fun & Entertainment-programma
Op Landal Landgoed de Hellendoornse Berg wordt het gehele jaar door een leuk Fun & Entertainment-programma georganiseerd.

Omgeving van het park
De rustzoeker komt op Landal Landgoed De Hellendoornse Berg goed aan zijn trekken. Wandel een deel van het Pieterpad en geniet van de heidevelden vol karakteriserende jeneverbessen of maak een actieve mountainbiketocht naar de Sallandse heuvelrug. Ook voor avontuur zit u goed op dit bungalowpark in Haarle. Met Avonturenpark Hellendoorn, Ecodrome in Zwolle en Speelparadijs Ballorig op korte afstand, hoeft niemand zich te vervelen in Overijssel!


Boek Landal De Hellendoornse Berg via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!