Ontdek de natuur van Salland
Ontdek het Vechtdal
Wandelen, fietsen
Verwarmd buitenbad
Rust en natuur
Luxe en comfort
Ruimte en privacy
Deventer bezoeken
 • Beoordeling9.5
 • KleinschaligXS
 • Buitenzwembad
 • Bosrijke omgeving
 • Hof van Salland - kijk voor de beste deals bij:
  Zelfverhuur Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Hof van Salland, Overijssel

  Tussen de rivier de IJssel en het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug ligt de mooie streek Sallland. In dit unieke vakantiegebied ligt het vakantieresort Hof van Salland. Het vakantiecomplex heeft volop mogelijkheden om heerlijk tot rust te komen. Het park is erg groen en de nieuwe, luxe woningen zijn gelegen op ruime kavels. Vanuit de luxe en comfortabele vakantievilla op het park heb je alle gelegenheid om de omliggende stadjes en dorpen, indrukwekkende Hanzesteden en de prachtige natuur van Salland en het aangrenzende Vechtdal te ontdekken.

  Ontspan jij jezelf graag door inspanning?
  Dan zijn er bijvoorbeeld het buitenbad of de tennisbaan. Geen zin om te koken? En zin om er even uit te gaan? Je hoeft dan niet ver. In het sfeervolle restaurant/grand café kun je de hele dag terecht voor een ontbijt, een lunch, een diner, of een lekker wijntje om de dag af te sluiten. De woningen in Twents Saksische stijl zijn van alle gemakken voorzien. Zo beschikken ze onder andere over twee badkamers, waarvan één zelfs met whirlpool. De open haard (gasgestookt) zorgt voor extra sfeer en snelle warmte op gezellige winteravonden.

  Salland is bij uitstek geschikt om te fietsen
  Zoveel diversiteit aan landschappen binnen fietsbereik: langs de rivier de IJssel, tussentijds oversteken via pontjes en fietsveren en genieten van de prachtige uiterwaarden en vergezichten. Het resort ligt aan het oude en karakteristieke Overijssels Kanaal en aan de Boksloot. Deze sloot is de ecologische verbindingsroute tussen de Hellendoornseweg en de unieke Lemelerberg. Beide vaarten zijn rijk aan vis en daarmee een perfecte plek om rustig een hengeltje uit te werpen.

  Zin om te winkelen of om de culinaire hoogstandjes van de regio te ontdekken? Binnen een straal van 15 kilometer liggen tal van sfeervolle dorpen, waaronder Ommen, Raalte, Heino, Nijverdal en Hellendoorn. In hun vaak eeuwenoude dorpskernen vind je een gevarieerd horeca- en winkelaanbod. Zijn er (klein)kinderen? Dan is een bezoek aan het spectaculaire Avonturenpark Hellendoorn een absolute must! Ook natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. In het nabijgelegen Nationaal Park wisselen overweldigende bossen zich af met uitgestrekte heidevelden. De unieke flora en fauna liggen voor de deur, dankzij de vele gemarkeerde wandel-, fiets- en paardrijdroutes. Hof van Salland ligt ook aan het Pieterpad, het bekendste wandelpad van Nederland, dat haar bezoekers langs de mooiste plekjes van ons land voert.  Boek Hof van Salland via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!