Roompot Beach Villa's Hoek van Holland

74 strandhuizen
Aan de voet van de duinen
Wakker worden aan de Noordzee
Rotterdam, Delft en Den Haag vlakbij
Strandhuisjes max. 4-6 personen
Bagageservice vanaf de receptie
Tot 31 december 2020 te boeken via Landal
Per 1 januari 2021 te boeken via Roompot
 • Beoordeling9.1
 • KleinschaligXS
 • Bij het strand
 • Roompot Beach Villa's Hoek van Holland - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


   

  Accommodatie op Roompot Beach Villa's Hoek van Holland

  Vakantiepark Roompot Beach Villa's Hoek van Holland, Zuid-Holland

  Wakker worden met uitzicht op de Noordzee en uitgebreid ontbijten op het strand? Op het luxe Roompot Beach Villa’s Hoek van Holland kan het. In alle seizoenen vormen de luxe strandhuizen de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie. De 40 strandhuizen staan op het strand, aan de duinen en met uitzicht op de Noordzee! Loop vanuit uw strandhuis op palen zó de zee in.

  Op een zomerse dag een frisse duik nemen in zee of de wind trotseren tijdens een stevige herfstwandeling. De strandhuizen van Hoek van Holland staan alle seizoenen garant voor een heerlijk verblijf. Terwijl de kinderen prachtige zandkastelen bouwen en urenlang spelen in de branding, geniet u van het wonderschone uitzicht. Roompot Beach Villa’s Hoek van Holland ligt aan de monding van de Nieuwe Waterweg. De hele dag passeren indrukwekkende containerschepen en mammoettankers de pier, de ene nog groter dan de ander.

  De watersportmogelijkheden liggen letterlijk voor deur. Het aangrenzende duingebied biedt kilometers lange wandelpaden en al fietsend verken je de maritieme toegangspoort van Nederland; de Nieuwe Waterweg. Steden als Rotterdam, Den Haag en Delft bevinden zich op steenworp afstand van het park. Bruisend en levendig nodigen zij je uit voor een stedentrip.

  Maar het is toch vooral het strand waar het om draait. Of je nu de eerste warme lentestralen op je gezicht wilt voelen, liefhebber bent van zwoele zomeravonden, wilt genieten van de Nederlandse herfststormen of na een wandeling in de winterse vrieskou uitkijkt naar een heerlijke kop chocolademelk: in de strandhuizen kun je het gehele jaar door genieten van het strand en de zee.

  Boek Roompot Beach Villa's Hoek van Holland via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!