104 luxe vakantiehuizen met veel privacy
900 m van het strand en de Noordzee
Brouwersdam en Grevelingenmeer om de hoek
Geopend in de zomer van 2019
Op de grens van Zuid-Holland en Zeeland
De plek voor een ideale standvakantie
Renesse en Zierikzee zijn op korte afstand
Gratis WiFi
 • KleinschaligXS
 • Bij het strand
 • Winterverblijf
 • Ridderstee - kijk voor de beste deals bij:
  Zelfverhuur Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Ridderstee, Zuid-Holland

  Vakantepark Ridderstee Ouddorp Duin is een nieuwe droomplek aan zee met 104 luxe vakantiehuizen in de duinen, allen met een groot vlonderterras, veel privacy, een luxe badkamer en dat allemaal in een unieke omgeving op de grens van Zuid-Holland en Zeeland. De uitgestrekte stranden vind je op slechts 900 meter van dit mooie vakantiecomplex. Een zon, zee of strandvakantie of wordt het lekker uitwaaien in het voor- en najaar? Een vakantie in Nederland op deze plek is echt bijzonder, alles wat je je maar wensen kunt voor een weekje vakantie.

  Op de fiets naar het strand
  Dit vakantiepark in Ouddorp is in de zomer van 2019 geopend en ligt op slechts 900 meter van het Noordzeestrand. Je logeert hier in luxe vakantiehuizen die compleet zijn ingericht en met diverse extra's. Via een wandel- en fietspad bereik je makkelijk het Strandplein Ouddorp Duin waar je o.a. een supermarkt, het Strandtheater Houten Kaap en een fietsenverhuurbedrijf vindt. Ook voor een hapje en een drankje kun je hier bij een leuk restaurant terecht. Verderop ligt de strandopgang waar je ook je auto kunt parkeren. Je verblijft hier aan een strand met enkele leuke strandpaviljoens zodat je volop kunt genieten van een lange stranddag.

  Het park zelf is vooral ruim opgezet en heeft luxe vakantiewoningen. Voor meer vertier kun je naar het naastgelegen vakantiepark De Klepperstee. Hier kunnen de jongste gasten lekker spelen in een van de speeltuinen en er wordt regelmatig een animatieprogramma aangeboden. Ook is er een zwemvijver zodat je bij mooi weer kunt afkoelen. Voor een hapje en een drankje kun je terecht bij de Klepperstee.
  De Brouwersdam en het Grevelingenmeer, hotspots voor iedere watersporter, liggen hier om de hoek.

  In 2021 is er nog een fase in aanbouw!

  Boek Ridderstee via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!