Center Parcs Port Zélande Center Parcs vakantiepark

Aan de Nederlandse kust
Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs
Aan Grevelingenmeer en bij Noordzeestrand
Bezoek Deltapark Neeltje Jans
 • Beoordeling7.4
 • Groot parkL
 • Bij het strand
 • Bij het water
 • Zwemparadijs, aquapark
 • Wellness
 • Center Parcs Port Zélande - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs
  Center Parcs Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Center Parcs Port Zélande, Zuid-Holland

  Vakantiepark Center Parcs Port Zélande is werkelijk ideaal gelegen. Een strandvakantie in Nederland is hier zeker mogelijk. Met de stranden en het Grevelingenmeer dé perfecte plek om uit te waaien en te genieten van zon, zee en strand. Duiken of zeilen in de Grevelingen? Verblijf dan in bungalowpark Port Zèlande nabij Zierikzee in Zuid-Holland. Maar er is meer. Ook voor een frisse winterwandeling langs de Noordzee of een duik in het subtropsich zwemparadijs Aqua Mundo ben je in dit park aan het goede adres.

  Gelegen in Zeeland aan één van de mooiste stranden van Nederland én het Grevelingenmeer. Omringd door water en daarom het ideale vakantieadres voor water- en strandsporten. Scheur over het strand met blokarten of maak voor het eerst een diepwater duik. Hoe bijzonder! Een heerlijke wandeling langs de kustlijn is ideaal om even te ontsnappen aan alle drukte. Of trek er op uit en maak een uitstapje naar Zierikzee, Renesse of deltapark Neeltje Jans.

  Avontuur is volop aanwezig in de indoor Adventure Factory. Special effects op de minigolfbaan en black lights op het klimparcours maken het een leuk avontuur. Kids veroveren als een echte piraat schatten tijdens het Wannabe activiteitenprogramma. En wagen zich daarna in de Turbo Tunnel of de wildwaterbaan in de subtropische Aqua Mundo.  Boek Center Parcs Port Zélande via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!