Molecaten Park Waterbos Molecaten vakantiepark

Verwarmd zwembad
Strandpaviljoen met snackbar en loungeterras
Verwarmd zwembad met kinderbad
Zeer kindvriendelijke strand
 • Beoordeling7.0
 • Middelgroot parkM
 • Bij het strand
 • Buitenzwembad
 • Molecaten Park Waterbos - kijk voor de beste deals bij:
  Molecaten Bekijk
  prijs


  Vakantiepark Molecaten Park Waterbos, Zuid-Holland

  Molecaten Park Waterbos ligt op loopafstand van het kindvriendelijke strand bij Rockanje en is een gezellige 4-sterren camping met ruime kampeervelden. Centraal op de camping vind je het restaurant met bar en ’t winkeltje. Zodra het zonnetje schijnt vind je hier ook het terras waar je heerlijk nageniet van je fiets- of wandeltocht.
  Voor de kinderen is er gedurende de schoolvakanties een afwisselend animatieprogramma.

  Molecaten Park Waterbos is met name voor gezinnen met jonge kinderen een toppark. Naast het zwembad, de speeltuin en de zee op loopafstand organiseert het animatieteam de hele dag door diverse activiteiten; van knutselen in de ochtend, een speurtocht of sporttoernooi in de middag en uiteraard het meeleeftheater en een spannende activiteit in de avond. Ook worden er 'Natuuractiviteiten' aangeboden, waarbij de omgeving op een speelse manier ontdekt word! De camping biedt draadloos internet op het park (KPN HotSpots, tegen betaling).

  Rockanje, op het Zuid-Hollandse eiland Voorne, is van oudsher een aantrekkelijke badplaats aan de Noordzeekust met een ruime keus aan strandpaviljoens, waar je gezellig kunt eten. De stranden zijn hier breed en schoon en liggen op nog geen tien minuutjes lopen van de camping. Omdat het strand zo groot is zul je zelfs op ‘drukke’ dagen nog genoeg rustige plekjes kunnen ontdekken. De vestingstadjes Brielle en Hellevoetsluis zijn bekend om hun gezellige terrasjes, boetieks en restaurants en natuurlijk om hun bewogen historie.--

  Molecaten Park Waterbos is een heerlijke plek voor strand en natuurliefhebbers. Voor wie geen kampeerder is bieden zij bijzonder leuke chalets; op Waterbos 'Duinhuisjes' genaamd. De Duinhuisjes staan rondom een veld, waardoor kinderen al snel samen spelen en hun ouders van een drankje of boek geniet. De veranda van het chalet is de verlenging van de knusse woonkamer.

  Boek Molecaten Park Waterbos via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!