Bekijk grote foto's
Vakantiepark aan de IJssel
Verwarmd buitenzwembad
Restaurant en snackbar
Vismogelijkheden
Op 15 min. van Rotterdam en Gouda
Huisdieren welkom
Elke dag aankomst & vertrek
Kindvriendelijk, speeltuin
 • Beoordeling8.4
 • Middelgroot parkM
 • Bij het water
 • Buitenzwembad
 • Winterverblijf
 • TopPark Parc de IJsselhoeve - kijk voor de beste deals bij:
  TopParken Bekijk
  prijs


  Vakantiepark TopPark Parc de IJsselhoeve, Zuid-Holland

  Parc de IJsselhoeve ligt bij het charmante stadje Nieuwerkerk aan den IJssel direct aan westelijke oever van de rivier de IJssel. Een vakantiepark in het groene hart van Zuid-Holland. Een perfecte vakantieplek op het platteland en omgeven door water. Hier logeer je tussen de groene polders en enkele fijne natuurgebieden, zoals het recreatiegebied Park Hitland, in. Neem je intrek in één van de comfortabele vakantiehuizen op dit waterrijke vakantiepark. Er is genoeg te beleven op het vakantiepark en Rotterdam en Gouda liggen op korte afstand. Een fijne bestemming voor gezinnen die zowel van een stad als van natuur houden.

  Fijn voorzieningen op Parc de IJsselhoeve
  Gezinnen met jonge kinderen kunnen hier een fijne vakantietijd beleven. Er is op het park een fijn verwarmd buitenbad en voor de jongste bezoekers een klein peuterbadje. Ook kunnen de kinderen vriendjes maken in de leuke kindvriendelijke speeltuin..En wil je lekker actief bezig zijn dan trap je een balletje op een van sport- en speelvelden. Visliefhebbers kunnen hun hengel uitgooien, want er zijn ook visplekken. En mocht je trek hebben na een fijne actieve vakantiedag dan bezoek je het restaurant of de snackbar op het park. WiFi is gratis.

  De omgeving
  In Nieuwerkerk aan den IJssel vind je de rust van het platteland, terwijl de grote steden Rotterdam en Gouda op korte afstand liggen. Wandel door de leuke straten van Gouda en geniet van de fraaie oude gebouwen en huizen. In Gouda vind je diverse leuke musea zoals het Verzetsmuseum Zuid-Holland en in de maanden mei, juni, juli en augustus kun je
  elke donderdag de Goudse kaasmarkt bezoeken. De havenstad Rotterdam heeft zoveel te bieden, een stad met veel gezichten. Bezoek de mooie haven, de markthal of ga lekker een dagje shoppen.

  Parc de IJsselhoeve bevindt zich in het recreatiegebied Hitland, een natuurgebied waar je mooie fiets- en wandeltochten kunt maken. Bij de receptie op het park zijn dan ook diverse (gratis) fiets- en wandelroutes te krijgen. Met de auto, fiets of te voet ontdek je de afwisselende natuurlandschappen. Van bossen tot weilanden en wateren tot veengebieden.

  Boek TopPark Parc de IJsselhoeve via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!