Roompot ECO Grevelingenstrand

Kleinschalig ECO vakantiepark
Je verblijf is ECO smart
Mooie cottages geschikt voor 4 personen
Gratis WIFI
Opgemaakte bedden
Centrale parkeerplaats
Renesse, Burgh-Haamstede en Zierikzee
Suppen, kanovaren, zwemmen, duiken
 • Beoordeling9.4
 • KleinschaligXS
 • Bij het strand
 • Roompot ECO Grevelingenstrand - kijk voor de beste deals bij:
  Roompot Bekijk
  prijs


   

  Accommodatie op Roompot ECO Grevelingenstrand

  Vakantiepark Roompot ECO Grevelingenstrand, Zuid-Holland

  Een kleinschalig eco-vakantiepark direct aan het Grevelingenmeer met zelfvoorzienende ECO cottages dat is Roompot ECO Grevelingenstrand. Direct aan de rand van het meer bij de Kabbelaarsbank tegen de Brouwersdam aan kun je helemaal tot rust komen. De luxe vakantiehuisjes staan verspreid over het resort waartdoor privacy optimaal aanwezig is. Geniet volop van het vrije uitzicht over het water, misschien spot je zelfs zeehonden.

  Kindvriendelijk en hondvriendelijk
  Een vakantie in Zeeland aan één van de mooiste stranden van Nederland en het perfecte adres voor water- en strandsporten. Vanaf jouw vakantiehuis kune je zo met kano of sub het water op. Deze kun je zelfs bij de receptie huren. Maak hier jouw eerste diepzee duik.

  Je ontspant volledig tijdens een wandeling langs de kust en vanaf dit park kan dat met jouw trouwe viervoeter. Op dit park is per huisje een hond welkom. Let wel op dat je de hond aanlijnt, je verblijft tenslotte in een natuurgebied. Verder is op dit park het hele jaar door vakantie. Maak uitstapjes naar Zierikzee, Renesse of het Deltapark Neeltje Jans. Je kunt op het park fietsen huren.

  Verblijf bij een van de mooiste natuurgebieden van Nederland
  Een wandeling, een mooie fietstocht, diverse watersporten hier kan het allemaal. Verder liggen de badplaatsen Renesse en Burgh-Haamstede op korte afstand. Verder is een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans zeker de moeite waard.

  Boek Roompot ECO Grevelingenstrand via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!