Bekijk grote foto's

EuroParcs Poort van Zeeland

In- en outdoor speelparadijs
Vlak bij zee en strand
Naast een prachtig duingebied
Ideaal voor watersporters
Bezoek Hellevoetsluis en Briel
Quackstrand op 1300 meter
Restaurant op park
 • Beoordeling7.2
 • Groot parkL
 • Bij het strand
 • EuroParcs Poort van Zeeland - kijk voor de beste deals bij:
  TUI Bekijk
  prijs
  EuroParcs Bekijk
  prijs
  VacanceSelect Bekijk
  prijs


  Vakantiepark EuroParcs Poort van Zeeland, Zuid-Holland

  Op het natuureiland Voorne-Putten, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland vind je het Resort Poort van Zeeland. Hier hoef je je geen moment te vervelen en kan heel de familie zich vermaken want er is volop ruimte, zee en natuur. Op slechts 700 meter van het resort vind je het eerste strand al, maar er liggen nog veel meer mooie stranden in de buurt. Hier zijn dus ook meer dan voldoende watersportgelegenheden en strandpaviljoens te vinden.

  Dit wordt misschien wel jouw strandvakantie in Nederland
  Aangezien de stranden op korte afstand liggen van dit bunalowpark is de kans groot dat jij volop gaat genieten van een strandvakantie. Maar ook uitwaaien tijdens een lange wandeling klinkt aantrekkelijk toch? De kinderen zullen super blij zijn als ze zien wat er op het park allemaal aangeboden wordt aan activiteiten. Wat dacht je van een groot in- en outdoorcomplex. In de Adventuredome kun je lasergamen, klimmen en op de trampoline springen. En tijdens de schoolvakanties worden er leuke activiteiten aangeboden die georganiseerd worden door een enthousiast animatieteam. Op het park kun je in een van de twee restaurants terecht voor een hapje of drankje. Natuurlijk kun je ook zelf koken, er is zelfs een klein supermarktje voor de eerste boodschappen aanwezig.

  Kitesurfen, fietsen, wandelen of gewoon relaxen
  Het resort bevindt zich midden in het duingebied, vanaf het resort kan je daarom ook prachtig fietsen, wandelen of mountainbiken. Vergeet niet van de mooie natuur om je heen te genieten, misschien spot jij de Schotse hooglanders wel? Bij mooi weer kan je ook het dichtbijzijnde Aquapark Splash bezoeken, dat wordt klimmen, klauteren, glijden en volop waterpret. Of breng een bezoek aan vestingstad Hellevoetsluis een plaatsje met een rijke geschiedenis en een groot en gezellig winkelcentrum.

  Boek EuroParcs Poort van Zeeland via Vakantiekoffer.nl voor een ideale vakantie in Nederland!